PRZEMO Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 BMW E46 M3 Cabrio Coupe 19Zoll Alufelgen Felgen Alloys 19 x 8,5J + 9,5J 5x120 | eBay chyba wezmę...co wy na to??? wiem ,że pod***ki ,ale za ten kesz...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przemoooo nieeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Przemoooo nieeee! no to nieeee..... ktoś je klepną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Koledzy na wstępie napiszę,że nikogo tu nie reklamuje.Likwidowana hurtownia wysprzedaje części w fajnych cenach.Sam zakupiłem u nich tarcze TRW na tył za pół ceny. Przedmioty użytkownika Ostenburg_pl - Bmw - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Małe sprostowanie dobrze,że zamówiłem za pobraniem bo paczki nie ma i kontaktu ze sprzedającym też. Edytowane 6 Listopada 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Na Otomoto pojawiła się nowa M5 w "promocyjnej" cenie. Oto skąd taka przecena Zobacz: (BEZ)WYPADKOWE BMW M5 za 245 000 zł - Wykop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Że tak powiem skromnie ... "Mają rozmach ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mogli napisać było lekko dotknięte...I komuś opłacało się to robić.Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 bmw 850 tuning jedyny na świecie homologacja (4724661147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ciekawe jaka szerokosc felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 w sumie opona 345 . podobaja mi sie,wrecz love 8 ale to...przkre...najbardzie mnie zrazil ten tyl lampy od e36 sedana chyba z depo"atestem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 tyl lampy od e36 sedana Ja strzelałem bardziej w światła od Szpachlibry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Sajmonowsk faktycznie jakos zapomnialem jak gruby mod to ze wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Jak dla mnie to auto nadaje się do WT Brzydki, brudny i zniszczony fantazją wlaściciela, który o nieeee DBAŁ lolol Dla przykładu: http://www.maxbimmer.pl/f16/bmw-840-ci-e31-26460/ Edytowane 29 Października 2014 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Muszę kupić wahacze w związku z tym pytanie - miał ktoś do czynienia z firmą Lemforder? Tutaj o niej Części Lemforder: wahacze, łączniki stabilizatora - części samochodowe producenta Lemforder | MotoCentrum.pl . Może ktoś zna lepszą produkującą wahacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 miał ktoś do czynienia z firmą Lemforder? Pracujesz w reklamie czy palisz głupa??:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pracujesz w reklamie czy palisz głupa??:bag: Oj tam oj tam od razu. U mnie w robocie też nie kojażą tej firmy Po prostu zależy jakimi autami sie jeździ:) A co do Twojego pytania bogus to tak. To jest dobry wybór do Twojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Lijo ja po prostu popatrzyłem na posty kolegi bogus bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 a no może trochę głupawy jestem ale też dociekliwy jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Sprzedam felgi 3tlg rh xdrad 18" Kraków Nowa Huta ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Galone jakbym znalazl cos takiego w 19" nerke bym sprzedal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 19 ale nowszy model chyba szukaj u polita na dodatek acs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Sprzedam felgi 3tlg rh xdrad 18" Kraków Nowa Huta ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) ładne ale cena wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 fajny rarytasik i nawet cena znośna BMW 316i Compact //M PAKIET//-INDIVIDUAL-OPŁACONY! (4754153318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Galone polita tzn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 http://www.polishworks.pl/12-style/46-bmw-e34-by-sebastian-polit Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi