Wojtas_wrock Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 E34 535i Lubań ? Tablica.pl jednak auto idzie do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 jestem pierwszy w kolejce do kupna Bawarjan na poczatku listopada przyleci i Ja lece obczajac dokladnie furacza happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No i w pełni ludzkiej cenie, a nie jak co niektórzy beemowscy celebryci, którzy chcą ponad 2x tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 E34 535i Lubań ? Tablica.pl jednak auto idzie do ludzi No niestety, ale szkoda mi jej jak tylko stoi bo jak już gdzieś pisałem to nie jest dobre dla auta u mnie nie ma nawet kto jej odpalić żeby pochodziła a potem jakieś właśnie dziwności się dzieją z silnikiem jak nie odpalany długo no zobaczymy zainteresowanie jest, no tazunio pierwszy w kolejce bo fajnie jakby poszła w dobre ręce a nie bezmózga jak śp. Drapichrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Drapichrust oficjalnie "nie zyje" ? Litwa cos mowil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ostatnie słuchy jakie mnie doszły to sajmon coś mówił że ten koleś tam kręcił ostro bączki i palił gumy na Lidlu czy gdzieś i dostał mandat od gliniarzy ale niby pochwalili go że fajne auto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 eeee... to zyje... wrecz pali sie do zycia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 TŁUMIK WYDECH EISENMANN BMW M5 M3 E32 E34 E30 E36 (3655138168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. no ja juz chyba go nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Fura Kudlatego !! SPRZEDAM Daewoo Nexia Łódź ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Fura Kudlatego !! SPRZEDAM Daewoo Nexia Łódź ? Tablica.pl kudłaty dobry jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nem,coś cię zaczęły nexie kręcić...:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie nie Akurat kumpel podeslal jako ciekawostke. Z drugiej strony Przemo mogles miec auto z historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 i autograf za free:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 kupiłem w niedziele nissana sunny,dziś pierwszy raz sięnim przejechałem i powiem wam ,że nie ma tragedii... zalałem do pełna ,zrobiłem 98 km i znowu do pełna -weszło 5.8 litra ,więc jest eko....ekonomia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 do pełna -weszło 5.8 litra wycięte z kontekstu.... hmm fajnie brzmi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 BMW 316 24900.00 PLN. Bełchatów - otoMoto.pl ładna, ale z ceną trochę poniosło gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Sprzedam felgi firmy BBS 15'' z oponami w bardzo dobrym stanie! tanio Nowa Ruda ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Audi A4 3400.00 PLN. Kraków - otoMoto.pl "Auto w dobrym stanie technicznym oraz blacharskim" :shock: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 BMW E39 540i Manual M-Pakiet Szpera Bezwypadkowa ! (3659345511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. fajne autko, widzialem z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Po opisie i wyglądzie (wybebeszeniu środka) widać, że służyło do palenia kapcia i latania bokiem. Układ przeniesienia napędu na pewno nieźle zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 BMW E39 540i Manual M-Pakiet Szpera Bezwypadkowa ! (3659345511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. fajne autko, widzialem z bliska. to auto gościa z bolesławca co miał M5 taką piaskową z rejestracją D1 IIIII czy jakoś tak to jego zabawka do upalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Gdyby nie ten road tax :lol:BMW 5 SERIES 550i M Sport 4dr Auto 4.8 FSH + SAT NAV + VGC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 widzialem i m5 i v. zadne nie wygladalo na katowane a jape zamykaly. te silniki maja moc wiec to ich jakos szczegulnie nie boli. po filmiku nie moge stiwerdzic czy auto sluzylo wylacznie do zabawy, ale patrzac na to z tej strony ze ty zmywarka latales bokiem na rakietowej to znaczy ze tez byla upalana? wydaje mi sie ze i Mka chociaz miala swoja cene i byla przed ostania z produkcji jaki i ta V to auta warte ceny. nasze auta staly w jednym garazu ale nie poznalem goscia nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Bmw M5 e12!wypas!okazja!49tys przebiegu!klima!oryg (3642411765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Bmw M5 e12!wypas!okazja!49tys przebiegu!klima!oryg (3642411765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Miazga !! Ciekaw jestem jakiej ceny oczekuje skoro "przykladowa" to 50tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi