Forest Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Forest kiedy masz urodziny? 31 październik ale chętnie przyjmę prezent przed Kwietniem Podać nr konta? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Podać nr konta? po złotówce wszyscy uzytkownicy by sie sciepneli to jeszcze na dosc dobre opony by styklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 po złotówce wszyscy uzytkownicy by sie sciepneli to jeszcze na dosc dobre opony by styklo Jestem skłonny zaakceptować ten plan :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 a co,stać mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ode mnie tez masz zeta;) juz duzo nie brakuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jestem skłonny zaakceptować ten plan :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ja Ci mogę nawet funf ojro podesłać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 skora sportsize do e46 coupe za 750 zlkompletna skórzana tapicerka bmw e46 coupe rarytas (2939621824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie wiem Miras czy zauważyłeś ,że jest to tapicera z angola lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No ale w czym to przeszkadza? Wywali tunel srodkowy i git, bo fotele to chyba pasuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No ale w czym to przeszkadza? lolollolollolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 mata zajętości fotela będzie u kierowcy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No ale w czym to przeszkadza? Wywali tunel srodkowy i git, bo fotele to chyba pasuja? a sterowanie na boczku będzie po str pasażera , apteczka pod nogami kierowcy i nie wiem na której szynie są blokady do przesówania foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 na mate modulator za 5 zł a apteczke sie przerzuca na druga strone .. fotele montujesz tak jak były i gra muzyka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a czy ktoś powiedział,żę sie nie da zrobić?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Jakie sterowanie? Lusterek? Przelozyc mozna a co do foteli to chyba mozna przelozyc prowadnice... Zreszta Polak potrafi Edytowane 5 Lutego 2013 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jakie sterowanie? Lusterek? Przelozyc mozna a co do foteli to chyba mozna przelozyc prowadnice... Zreszta Polak potrafi odnośnie foteli to mój koleś przekładał same gąbki ze skurami na swoje fotele zajęło mu to pół dnia z wymontowaniem foteli i zamontowaniem na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tunning E34 USA napis BMW+blenda tył USA ORI. (3007231008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. BMW M5 e34 M3 e30 kierownica - INDYWIDUAL DREWNO ! (3008442610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. M5 bmw E34 listwy progowe komplet idealny stan (3009850201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To jest mega!!! Gość rozwalił mnie na łopatki :bag: VW Polo II Kombi - cud na kółkach za grosze! (2962805265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To jest mega!!! Gość rozwalił mnie na łopatki gość to istny poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 BMW E36 328 szpera vadery m3 german __ZAMIANA__ (2980293555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. rzeczywiści warta tej ceny, tylko szkoda ze po swapie NISSAN * 200SX * 1.8 * 16V * TURBO * ORYGINAŁ (2972110823) - motoAllegro za***iste są coupe nissana, zwłaszcza te starsze z tego co kojarze to u mnie na mieście widuję mega zadbanego takiego białego 200sx na borbetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) 200sx s13 to klasyk z japońskich bolidów niestety nie chciałbyś poczytać co to auto oferuje oprócz wyglądu:bag: kiedys bym tego nieprzyznał w życiu bo 10 lat jezdziłęm japończykami. ale jak pojezdziłemz włascicielem takiego to powiem 1- ten nismo tylko wygląda reszta to porażka na całej linii jedna wielka tragedia techniczna to auto:bag:a zreszta wkleje opinie użytkownika hondziarza moze komuś się przyda zanim się wpakuje na mine cyt Jak chcesz S13 musisz zaprzyjaźnić się z Migomatem, S13 dzielą się na te już pospawane, na te z zamazaną rdzą i na te które jeszcze można pospawać. Blachy są zrobione z puszek po Coli, gnije wszystko, głównie kielichy, podłużnice, tylna klapa, podłoga i cała metalowa reszta woza. Samochód nie nadaje się na zakręty (przynajmniej bez worka pieniędzy), dużo lepsze do upalania na czas są choćby BMW. Żeby wóz się prowadził trzeba zmienić praktycznie całe zawieszenie (wahacze etc.). Bajki o padających turbinach i silnikach biorą się od napalonych małolatów, dmuchających Bara z 20 letniej T25 które się do tego nie nadaje i upalając 20 letniego woza z pustą do połowy miską oleju o pojemności przeciętnej miski ryżu, na oleju z Biedronki. W CA podstawą jest pilnowanie oleju, najlepiej lekki nadstan, dobry olej i powiększona miska (jest to silnik specjalnej troski, ale odpowiednio dbany jest niezawodny i sporo znosi, a nawet jak się wysra to kolejne trzymające się kupy CA idzie kupić za czapkę drobnych, bo większość tych silników wymienia się profilaktycznie). Jest to jedno z tych aut których serią jeździć się nie da, jak ktoś próbuje, to i tak dochodzi w końcu do wniosku, że cały misterny plan poszedł w pizdu, kupując 200SXa musisz tylko się zastanowić czy kasę w tego woza ładować będziesz szuflą, czy nosił wiadrami (nie chodzi tu przynajmniej o awaryjność, bo tak naprawdę zepsuć się nie ma co, auto jest po prostu proste). Powodu tego, że 80% SXów w Polsce nie jeździ szukałbym raczej w tym, że tego woza nie da się nie modyfikować. Co do spalania u mnie doprowadzony do serii pali 15-20L, na Stage2 nie liczę na oszczędności. Edytowane 7 Lutego 2013 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Interfejs do BMW INPA/ADS/GT1/DIS/EDIABAS z k. OBD (2999437580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 adapter USB niech se na czoło przyklei:D nie poleci dobrze na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 adapter USB niech se na czoło przyklei :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 pewnie dlatego sprzedaje:P bo nie dziala ten sam problem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ale na rsa dobry i tani sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi