Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jasny ch.. 8 tysi za fele na polskie drogi? Bal bym sie wyjechac z garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 felgi ładne ale cena powala :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Można ze starej babci wykrzesać 400kuca? Można FINN.no - Mulighetenes marked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 dzwoniłem do gościa i twierdzi, że za 7 odda... Jak masz siano i chcesz je wydać - bierz Kup raz a dobrze. Nie tak jak ja - co sezon zmiana tak wogóle przyznaje się bez bicia miałeś racje 18" troszke małe do mojej buni :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ale widzisz Forest co rok zmiana i nie jesteś monotonny i jednostajny i to LUBIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Można ze starej babci wykrzesać 400kuca? Można FINN.no - Mulighetenes marked Wszystko można trochę chęci i siana na zbyciu i można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) PROMOCJA-"REKIN" Z CHARAKTEREM 1979r 1.8 (2838221605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Piękne i szybkie E34 V8 Exterior M5 (M-technik) (2842753151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ten biały rekinek to ładniutki rarytasik, pieniążki też fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Piękne i szybkie E34 V8 Exterior M5 (M-technik) (2842753151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak można sprzedawać auto i nie napisać w aukcji jaki to silnik ? Ciekawe ile do tej pory otrzymal telefonów tylko z pytaniem o pojemność lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ta e34 też niczego sobie szkoda tylko ze nie ma zdjęć środka pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 kolegi ósemeczka z naszego forum Oferta - BMW 840 - BMW 840Ci Auto z 1994 roku w wersji na rynek USA. Wyposażone w : ABS,ASC, 2 poduszki powietrzne, skóry, el. szyby i lusterka, el. szy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajna er8 szkoda ze nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Oferta - BMW 725 - Do sprzedania Bmw 725 tds. Auto w pełni sprawne, silnik pali od tyknięcia, pompa paliwowa po regeneracji, nowe amortyzatory z przod powód sprzedaży ciekawy:biggrin: to chyba na autobus zamiana w gre wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sprzedaję bo powiększyła mi się rodzina i potrzebuję coś większego to tylko mu został IKARUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 SUZUKI GSX-R 1000 SUPERBIKE TOR GSXR NOWY SILNIK ! (2830089892) - motoAllegro Kumpel sprzedaje swoja petarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 210 hp pocisk... musi niezłe piekło robić :twisted: power comandera ma ? można by jeszcze coś podkręcić tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oferta - BMW 740 - Witam dzis ma do sprzedania bmw e32 740 long z 1994r, silnik z e38 x5 4,4 m62b44tu skrzynia 6-cio trybowa manualna ,zawieszenie KONI , fajna bryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 210 hp pocisk... musi niezłe piekło robić :twisted: power comandera ma ? można by jeszcze coś podkręcić tylko po co? Nie wiem czy ma, nie do konca sie orientuje co tam siedzi Pieklo robi, na kazdym biegu i przy kazdych obrotach po odkreceniu manety na full mozna sie przestarszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja miałem sc50 954rr jak zapodałem powercomandera i yoshimure to się mocno zdziwiłem :evil: piekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 BBS CH 8,5x10x18" BBS-CH 8,5/10x18, BMW 3er,Z3 | eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 do e46 Foreście wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 seba są BBS CH w 19 ale rozstaw do seata leona i do audikowskich.... za dobry pieniądz.. 3500 chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 To co, mam kupic Ałdi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 To co, mam kupic Ałdi? nie .... chodziło mi o Skode:) bo tam też pasują:4:lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Koło poporodowe -poddupnik po hardkorowym porodzie (2698264555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobry opis lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi