Dudek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no trochę nawet bardzo dużo za 20 letnie auto ale ślicznie wygląda a maniaków nie brakuje happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no trochę nawet bardzo dużo za 20 letnie auto ale ślicznie wygląda a maniaków nie brakuje happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Owszem, maniakow nie brakuje, ale watpie zeby znalazl sie maniak ktory da nawet polowe tej kasy za zwykla 2 litrowke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dokładnie za tą kasę można się wozić fajnym m poweremkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 No własnie, chłopakom chyba się wydaje, że skoro maja galerię na Syndykacie to dostaną za auto nie wiadomo jak kosmiczną kasę...Nie pierwszy taki przypadek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) w tym przypadku nie moge sie z wami zgodzic... auto Czarnego - jedna z najlepszych e36qp w polsce (jak nie w europie) i jedna z najnizszych i najszerszych widzialem auto raz na zywca, znam jego historie (zreszta auto z okolic Wrocka) warte kazdej zlotowki z tej ceny! osobiscie mi nie siedza nadkola - ale to kwestia gustu o tym ze bedzie sprzedawal wiadomo bylo od okolo 2-3 miesiecy, bylem swiecie przekonany ze cena bedzie w granicach 35000zl nie porownywalbym tego samochodu do m3, bo to calkiem inna bajka laik tego samochodu nie kupi, a ktos kupi na 100% i to szybciej niz sie nie jednemu zdaje --- podobnie bylo z e30tka Bawarjana, po ktora jakies 2 miesace temu przyjechali goscie "niby" obcykani w e30tkach, ktorzy mysleli ze wyrwa ja za 5000zl, jak sie nie udalo zaczeli wymyslac o ulepach itp. (zreszta nie w twarz tylko potem na innym forum) kilka dni temu pojechala do chlopaka z Bogatyni, ktory malo sie nie zesikal jak ja zobaczyl, a do ogladania bylo i czterech z czego trzej to "Beemkarze"... takich aut nie mozna oceniac pod wzgledem, rocznika, silnika czy przebiegu, tutaj kupuje sie cos wiecej niz samochod... i nie chodzi tutaj o miliony godzin wlozone w samochod czy tysiace zlotych Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 takich aut nie mozna oceniac pod wzgledem, rocznika, silnika czy przebiegu, tutaj kupuje sie cos wiecej niz samochod... i nie chodzi tutaj o miliony godzin wlozone w samochod czy tysiace zlotych Zgadzam się się z tobą w 100% bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 podobnie bylo z e30tka Bawarjana Ciężko wypowiedzieć się w tej sprawie. Czytałem temat na Syndykacie, auta na żywo nie widziałem - ciężko cokolwiek powiedzieć. Własnie chyba tam jakiś kolo pisał o cenach aut z kosmosu, podawał jako przykład E30 Brzytwy i kilka innych które wystawiono za astronomiczną kasę a po jakimś czasie cena poszła moooocno w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 auto Bawarjana dalem na przyklad, a historia z Syndykatu tylko podkresla jakich bajek mozna nawciskac i jak ukierunkowac ludzi... szkoda, ze on nie mogl opowiedziec prawdziwej historii, jak jeszcze tamatu nie zablokowal Kujon, potem juz odpuscil - bo nie bylo sensu ciagnac tego dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Może i masz rację ale jak dla mnie to spora suma za e36 sam mam taką i cały czas ją modyfikuję ale jak miał bym taką sumę to wolał bym kupić e46 coupe . Mimo tego wielki szacun dla właściciela tej coupety bo naprawdę wygląda super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 pobawiłbym się @@@@ Nowy 2013 Motocykle-Trike @@@@@ (2591420859) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 słabizna :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 słabizna :bag: a kto powiedział,że na ich silniku?:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jakby kupic bez silnika z 7 tys i wsadzic tam morot z 1000rr to by to jakos szlo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wsadzasz silnik 1300 od ninja albo hayabusy i śmigasz aż miło fajna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wsadzasz silnik 1300 od ninja albo hayabusy i śmigasz aż miło fajna zabawka Z silnikiem 1300 od ninja to by nie śmigało to by latało :4::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Felgi BMW Melber 8,5x17 et13 e32 e34 e36 (2602489404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Latałoby się 200ście po mieście bez kasku A co do tych felg ładne i na następny sezon będę coś wsadzał takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 "ja tak miałem właśnie-czarne e36 coupe na zdj" lolol ciekawe na jakim, ja tam widzę e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A tych felg nie sprzedaje czasem jeden z naszych forumowiczówpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Fajne ranty tylko małe trochę 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 I love My E34 - 15cm cult stickerbomb german bmw (2610834424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Moim zdanie takie naklejki to dziecinada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No dla bab raczej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No naklejki to jedynie sponsora na wyścigach w rajdowych wozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 w tym przypadku nie moge sie z wami zgodzic...auto Czarnego - jedna z najlepszych e36qp w polsce (jak nie w europie) i jedna z najnizszych i najszerszych racja, to jest auto przy ktorego budowie nie bylo kompromisow, wszystko za gruba kase jest przepiekne ale z drugiej strony naprawde majac takie siano na e36 moze kupic nie tak odwalona eMke ale w naprawde dobrym stanie i sobie ja budowac.... tylko tu znowu koszty utrzymania.... kazdy podchodzi indywidualnie ale ja bym takiej kasy nie dal... moze gdyby to jeszcze bylo 325/328.... aczkolwiek napewno cena jest duzo bardziej adekwatna do auta niz w przypadku cabrio brzytwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi