bultan Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Fotele technicznie w bardzo dobrym stanie, jedynie widoczne przetarcia na fotelu kierowcy - śmiało można jeździć. Ciekawy jestem jakby brzmiał opis foteli,gdyby nie miały tych małych"PRZETARĆ" i jaka byłaby ich cena:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ehhehe muszę się pochwalić że mi się udało kupić w bardzo dobrej cenie ie którzy na redeco widzieli happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw To uważaj bo mam gula na nie:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 nie tylko ty okazało się że jest parę osób na nie chętnych :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Rozmiar ma znaczenie, a dokładniej szerokość, robi wrażenie, nie powiem. sprzedam felgi ac schnitzer (2518356740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. A to? AC SCHNITZER * RARYTAS * JEDYNE TAKIE * 9,5 i 11,5 (2517680382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Piękne felgi ten rarytas na aucie wyglądają cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o te: sprzedam felgi ac schnitzer (2518356740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To są na allegro już któryś raz - czyżby było z nimi coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 popatrz na to et tylnych kol pod mega baldachimy, do e34 mozna by je jakos upchac po germansku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No wlasnie, jak dla mnie do E36 za szerokie az, nie ma co przesadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 nie ma co przesadzac Czechu szerokości nigdy za wiele! Właśnie się zastanawiam czy do E30 upchnę 10 cali na tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czechu szerokości nigdy za wiele! Właśnie się zastanawiam czy do E30 upchnę 10 cali na tył... a co to za wyczyn :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 a co to za wyczyn A taki, że miałem 10 cali w E34 mam 10 cali w E39 i w żadnym z tych aut nie było jakoś wyjątkowo dużo miejsca na szerszą felgę, a E30 jest "nieco" mniejsza. Ale jak mówisz że na 100%, niezależnie od ET wejdą mi 17" szerokie na 10" to super, mogę śmiało kupić jakie tylko będę chciał i nie martwić się. Dzięki za info. Nie miałem wcześniej E30 to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 w e30 cabrio przy 3tlg zrobionym od podstaw wyliczylem ze spokojnie wkladam 11J17 - problem to opona bo raczej nic wiecej jak 225mm nie ma szans wejsc przy glebie , 10J z palcem w pupce wchodzi przy ET dostepnych felg 5x120 1tlg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jest taki temat "wiejski tuning" tu wrzucamy linki z aukcji do ciekawych i smiesznych rzeczy Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Oferta - BMW 550 - Aktualne opłaty, nowy przegląd Silnik S62 spięty niestety z automatem ale daje rade Uszkodzony 1 bieg, ślizga się, normalnie rus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 kabriolet totalny Oferta - BMW 635 - BMW 635d CABRIO USZKODZONY JAK NA FOTO DO OPŁAT AKCYZOWYCH CENA PLUS KOSZT TRANSPORTU SAMOCHODU DO KLIENTA!!!!! KPL DOKUME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 hehehhehe KPL DOKUMENTÓW DO REJESTRACJI jakiś żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 kupujesz auto bez prawa do rejestracji, robisz pykes-mykes i masz legalne auto... teoretycznie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 kupujesz auto bez prawa do rejestracji, robisz pykes-mykes i masz legalne auto... teoretycznie :-P Pykes mykes = dobry blacharz ktory jedna tabliczke gdzies ladnie ulokuje.. A tak BTW, nigdy wczesniej chyba nie widzialem takiego zmielonego auta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Może żonę zdradził to mu w rewanżu auto podpaliła w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a taka fajna gablota byla pewnie zwarcie instalacji elektrycznej he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pykes mykes = dobry blacharz ktory jedna tabliczke gdzies ladnie ulokuje.. A tak BTW, nigdy wczesniej chyba nie widzialem takiego zmielonego auta.. nie no pewnie jeszcze trzeba komuś bazę buchnąć żeby było do czego tą blaszkę wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dobre kolo, np do e30 po nawiercie BMW Syndykat :: Zobacz temat - BBS RZ 16" 8,5J ET13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Piękne koło tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ciekawostki | Nowe auta dla niemieckiej policji od BMW - Moto a tu poniżej ta Siódem-PIĘKNE:BMW Polska: BMW serii 7 High Security uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ciekawostki | Nowe auta dla niemieckiej policji od BMW - Motoa tu poniżej ta Siódem-PIĘKNE:BMW Polska: BMW serii 7 High Security git tylko nie ten dzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi