Forest Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Kosa ja mam ale mogę dopiero po robocie bo aukcje wszelkiej maści nam poblokowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 BBS RC w 18-tu calach Tylko chłopaka lekko pogięło jeśli chodzi o cenę... Bbs Rc 18 cali rarytas !!! Nowa Cena ! 5x120 model 093 Oryginał Radom ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 takie czasy... wszystko co ma srubki kosztuje ponad 3000zl :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tazunio bez przesady . Ja swoje w idealnym stanie z czarnym rotorem i pozłacanymi śrubami (zresztą sam pamiętasz) razem z oponami pogoniłem za 3600 zł. A i tak wisiały na aukcjach kilka miesięcy. Dlatego uważam, że ta felga i w dodatku w takim stanie to lekkie przegięcie. No chyba, że koleś dorzuca gratis tego Fiata widocznego na zdjęciach kuogkuogkuogkuogkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 bankowo ktos za 3000zl kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 BMW E30 4.4 V8 300KM 6 BIEGÓW SZPERA KLIMA (2435898057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , cena .... czy nie za niska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 BMW E30 4.4 V8 300KM 6 BIEGÓW SZPERA KLIMA (2435898057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , cena .... czy nie za niska ? wydaje mi się że to ta sama fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gratis daje te 7 ale bez serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Super maszynka z takim piecem to robi zdezo i cena dobra za 20 tyś mozna miec coś bo idzie lepiej niż M3 e46 no i jaka frajda z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Makaron peniski - w woreczku, wieczór panieński (2445612747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Danie na dziś? Wacki w rosole! hehehehhehehehheheh Wiśnia gdzie ty zaglądasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Danie na dziś? Wacki w rosole! hehehehhehehehheheh Wiśnia gdzie ty zaglądasz ???? A szukałem czegoś na kawalerskie i tak się natknąłem :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 BMW e28 rekin M-Technik e30 e36 e34 e32 ZAMIANA (2434154011) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 jakis mieisac temu wypatrzylismy tego rekina z Bawarjanem dobry pod jakis germanski projekt :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Też widziałem makaron wacki,robią mydła wacki i itp...Wacki robią furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 BMW e28 rekin M-Technik e30 e36 e34 e32 ZAMIANA (2434154011) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. gostek pisze że zamieni za motor :twisted: może warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jeśli środek i silnik wyglądają jak z zewnątrz to rarytas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 gostek pisze że zamieni za motor :twisted:może warto spróbować Ty nie próbuj tylko zamieniajuklon_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 BMW E28 533i M-TECHNIC (2451365611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cudo, cena też 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 BMW E28 533i M-TECHNIC (2451365611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cudo, cena też 8) Te zdjęcia to chyba koleś robił to jakiegoś podrzędnego kalendarza na 2011 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 SoulRea, ******lniem do mnie takie Oringi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Cena wysoka ale za taki stan jak salonowy... Myślę,że jakiś kolekcjoner chętnie weźmie te auto i będzie miał czym się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Oferta - BMW 540 - witam Samochód jest w bardzo dobrym stanie. Nie spawany z 3, nie krzywy, nie pognity, nie drutowany, nie walony. Jeżdżę nim na c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Oferta - BMW 540 - witam Samochód jest w bardzo dobrym stanie. Nie spawany z 3, nie krzywy, nie pognity, nie drutowany, nie walony. Jeżdżę nim na c To akurat auto od gościa który ma fest świra na punkcie BMW więc był bym skłonny uwierzyć w to co napisał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Oferta - BMW 540 - witam Samochód jest w bardzo dobrym stanie. Nie spawany z 3, nie krzywy, nie pognity, nie drutowany, nie walony. Jeżdżę nim na c Tyyy, bez jaj. Co on, ASC nie ma? Powinien byc przy dzwigni zmiany biegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi