Tomek v8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) nie bede glupio wypytywal co sie stalo... tylko zycze szybkiego powrotu do zdrowia Spoko,to zadna tajemnica ... jak spadalem z ciezarowki to asekuracyjnie chcialem sie zlapac i obraczka zachaczylem sie o taki bolec.... ja spadlem a palce zostaly na gorze :-P. ale juz spoko, wszystko na swoim mejscu i dziala prawie bez zarzutow. Trzy tyg. temu wrocilem do pracy i jestem szczesliwy bo od tego " wolnego " padalo mi juz na mozg. Jakbym mial tyle urlopu co chorobowego to E30 bylaby juz dawno skonczona. Acha,przez to wszystko przegapilem kalendarz Maxbimmera na 2012 rok z moim autem . Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Tomek v8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ... jak spadalem z ciezarowki to asekuracyjnie chcialem sie zlapac i obraczka zachaczylem sie o taki bolec.... ja spadlem a palce zostaly na gorze . grubo ... powrotu do 100% władnosci zycze i zdrówka gps by Ci s******lil reszte zycia mało brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dlatego mój ojciec dzień po ślubie był już bez obrączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 gps by Ci s******lil reszte zycia mało brakowało mialem cos glupiego napisac do tego " by Ci s******lil reszte zycia" ,ale jeszcze zona przeczyta i dopiero bedzie jazda :mrgreen:. dlatego mój ojciec dzień po ślubie był już bez obrączki ja tez juz jestem bez i raczej sie nie zanosi na to zebym ja kiedykolwiek zalozyl. W szpitalu pocieli ja na 3 czesci - chyba sobie z niej zrobie kolczyki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mialem cos glupiego napisac do tego " by Ci s******lil reszte zycia" ,ale jeszcze zona przeczyta i dopiero bedzie jazda . i bez tego prze***ane co :lol::lol: przetopisz i niech Ci naleja na znaczek bedziesz miał oryginalne złoto białe śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 BMW E34 M5 M3 Felgi 8x17 M SYSTEM II STYLING 21 (2257105355) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 fajne fajne tylko troche jakies waskie BMW E34 M5 M3 Felgi 8x17 M SYSTEM II STYLING 21 (2257105355) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Spoko,to zadna tajemnica... jak spadalem z ciezarowki to asekuracyjnie chcialem sie zlapac i obraczka zachaczylem sie o taki bolec.... ja spadlem a palce zostaly na gorze :-P. ale juz spoko, wszystko na swoim mejscu i dziala prawie bez zarzutow. Trzy tyg. temu wrocilem do pracy i jestem szczesliwy bo od tego " wolnego " padalo mi juz na mozg. Jakbym mial tyle urlopu co chorobowego to E30 bylaby juz dawno skonczona. Acha,przez to wszystko przegapilem kalendarz Maxbimmera na 2012 rok z moim autem . zeby poprawic humor po wypadku moge Ci odstapic moj tylko musisz za niego zaplacic, bo ja wlasnie teraz sobie przypomnialem ze jeszcze tego nie zrobilem poza tym mojej fury tam nie ma wiec Ciebie ucieszy bardziej... pisz na PW, jak jestes z Wrocka to podrzuce bratu i od niego sobie odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 zeby poprawic humor po wypadku moge Ci odstapic moj tylko musisz za niego zaplacic, bo ja wlasnie teraz sobie przypomnialem ze jeszcze tego nie zrobilempoza tym mojej fury tam nie ma wiec Ciebie ucieszy bardziej... pisz na PW, jak jestes z Wrocka to podrzuce bratu i od niego sobie odbierzesz Dzieki rush, jakos sie dogadamy. A tutaj niespodzianka : Gebrauchtwagen: BMW, 530, i V8 Hartge Tuning, M-Ledersitze, Fächerkrümmer, Benzin, Patrzcie co znalazlem. Moje byle auto LIVE ! Co oni z niego zrobili ..... Jak mozna bylo tak zaniedbac moja niunie ? :crying: To juz drugi wlasciciel po mnie. Ale najciekawsze jest to,ze nic nie zostalo do niego dolozone (wrecz przeciwnie). Zniknal wydech Eisenmann-a (kosztowal 750 €),bra i kilka innych rzeczy,a cena podskoczyla o 1200€ do gory pytanie_bmw. Stan licznika zmniejszyl sie o 100.000 km (wedlug moich obliczen powinien miec teraz na budziku ok.340.000 :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ). Masakra lolol - nic tylko pojechac i obic gosciowi ryja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 moze licznik przyzwyczail sie do polskich dziur i nie pracuje dobrze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pewnie jakiś turas go teraz ma, bo nie chce mi się wierzyć że "dojcze" też takie wałki robią z autami. Jakby to blisko było to mógłbys podjechać z jakimiś swoimi fotkami i gościowi pokazać że to Twoje byłe auto i 100tyś.km mu zniknęło. Najlepiej z policajem jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Mercedes-Benz E 200 CABRIO COUPE STAN ORGINALNY !, 1996r. - otomoto.pl lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 podbijam Rolls Roys Ghost 2010 (2270578029) - motoAllegro lolol lolol lolol lolol lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Aha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 no dobra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 no i git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Maruderzy od Erceków 18"- macie tu swoje wymarzone felgi, kupować i nie marudzić, że ktoś miał i sprzedał :4: Bbs Rc 18 cali rarytas !!! Nowa Cena ! 5x120 model 093 Oryginał Radom ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 BMW e34 525i mpakiet zamienie (2282603555) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 do WT z tym:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie no..ten Rols mnie rozwalił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ten rolls ktoś miał fantazje ale mógł jeszcze w środku zmienić a nie tylko blacharkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a co?miał środek ori rolsa wstawić?hehe,troche by go wyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie ale wystarczyło coś obszyć skórą czy dermą i wyszyć dwie literki RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 sznycle tanio Alufelgi BMW 3,5,7 R17 5x120 (2296021388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tanio bo renowacje trzeba walnąć min 100zł od sztuki trzeba wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi