Dyziu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Sylikaty to takie bloczki budowlane to to ja wiem:) tylko ja tak mowie:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Cud ze nie stracił jeszcze dowodu .... podejrzewam ze stracil i to nie raz... ale teraz zabrany dowod to kewstia 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Nie jestem pewien ale to chyba auto Germana z Syndykatu...jak dla mnie projekt jest mega :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: I nie jestem pewien ale chyba zgarnął Futury od Fabiana na które śliniłem się w tamtym roku... EDIT: Na filmiku z jutuba wyczytałem, że to JEST auto Germana...fakt, że nie nadaje się to za bardzo do codziennej jazdy ale na przejażdżki niedzielne za***ioza... Edytowane 31 Marca 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ale nie słyszałam by kobiety się tuningowały bloczkami budowlanymi a na co tapete kładą?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ale nie słyszałam by kobiety się tuningowały bloczkami budowlanymi lolol Takimi to można ewentualnie mieszkanie "stjuninkować" na szybko happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 a na co tapete kładą?:4: hehe na Tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ..a tynk idzie na bloczki..i mamy wyjaśnienie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 BMW Forum :: BMW Sport :: Zaloguj dobry gwint do e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 BMW M3 O K A Z J A ! PILNE, 1992r., 18cm3, 140 KM - otomoto.pl M3 za 4,5 tyś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 BMW M3 O K A Z J A ! PILNE, 1992r., 18cm3, 140 KM - otomoto.pl M3 za 4,5 tyś taki hłit martedindody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 M3 o pojemności 1,8 :lol: ma się ten talentlolol ale ma też coś z "Matiego" mega glebe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ta mka 1.8 dobrze że nie 1.6 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 O ja ******le. Chcialby ktos taka perelke u siebie? Jak dla mnie, naprawde wyglada jak profesjonalny tlumik robiony na wzor ACS. Kurcze, postawic go kolo oryginalu i czlowiek nie bedzie wiedzial ktory to ori a ktory podroba... Wydech KWASÓWKA E30 E36 E34 E28 E21 ac schnitzer ! (2257429122) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak ten wydech świetnie pasuje do tego M3 wszystko w orginale lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 O ja ******le .... kiedyś mielonkę pakowali w podobnej wielkości i kształtu puszki do konserw :bag:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 o ku..wa ja bym się wstydził to na allegro wystawić ale widać, że ma ten fach w ręku lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O ja ******le .... kiedyś mielonkę pakowali w podobnej wielkości i kształtu puszki do konserw :bag:lolol O fuck. Ale koles ma wyobraźnię :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 BMW e34 525i Showcar Tuning OZ Felgen tiefer breiter schneller mit Hifi Umbau | eBay Niemicki rodzynek:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 BMW e34 525i Showcar Tuning OZ Felgen tiefer breiter schneller mit Hifi Umbau | eBayNiemicki rodzynek:drool: tego nie da się skomentować niemiec za dużo trawy jara zdecydowanie bo taką wizje mieć na pełnej świadomości ??? - niemożliwe :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 no ale zabudowa bagażnika spoko aż nie przystoi w tak zwieśniaczonym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chmm ciekawe czy prucz garba na masce gościu se nosa powiększył:4:. To auto bym wrzucił raczej w temat wiejski tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 BMW M3 V8 , 1994r., 4000cm3 - otomoto.pl to dopiero ku*wa fantazja! D1 bonzo żądzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 to dopiero ku*wa fantazja! D1 bonzo żądzi! temat bonza niejednokrotnie przerabiany :lol: w różnych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 temat bonza niejednokrotnie przerabiany w różnych postach dokładnie właśnie miałem to napisać:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 To auto bym wrzucił raczej w temat wiejski tuning i tu przyznam Ci racje Krzysiu:):dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi