Gość staszek Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Widziałem ja na żywca robi wrażenie oj robi Taką e38 sam bym przygarną :bmwsexemofg3: ido tego silnik z m5 400 kucy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 tego już nie chce,teraz spier*****li następne:bag:,już stoi obok BMW M3 V8 , 1994r., 4000cm3 - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ale ma "BONZO" fantazję i jeszcze do tego ta cenalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 "Znajdzie się coś do poprawek" he he Farba na laminacie na masce pęka i odchodzi? :bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bonzo ma fantazję za 10tyś bym tego nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Kosa wyprzedziłeś mnie z tą E38, chciałem ją wkleić. Gdybym miał o 50 tysi za dużo to bym ją połknął, jest piękna. A Bonzo jest niezły, zrobił z E36 nosorożca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 używał ktoś takiego czegoś BALSAM, RENOWATOR SKÓRY,TAPICERKI 21 KOLORÓW (2176364665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Środek ponoć działa wypełnia małe ryski i skóra wygląda lepiej ale nie spodziewaj się,że przetarć nie będzie widać bardziej się zamaskują ale załamania na skórce będą ładniej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 tez mi sie wydaje, ze bardziej maskuje niz naprawia czy regeneruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 pawelo, pisz do nich www.shiningcar.pl Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki samochodowe Meguiar's Car Detailing Kosmetyka Aut Kraków lub na syndykacie maja swoj dzial sprawdzone produktu pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ktoś ma chrapkę na M7 ?BMW E38 SWAP 5.0 V8 z E39 M5 UNIKAT JEDYNA W PL! (2231243000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ano gruba w ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 pawelo, pisz do nichwww.shiningcar.pl Detailing Shop Ekskluzywne Kosmetyki samochodowe Meguiar's Car Detailing Kosmetyka Aut Kraków lub na syndykacie maja swoj dzial sprawdzone produktu pozdro widzisz,zapomniałem o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 BMW e46 3,2 Swap z M3 German Style S54B32 tuning (2239752546) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 BMW e46 3,2 Swap z M3 German Style S54B32 tuning (2239752546) - motoAllegro była w BMW Trends:) jakoś 5 lub 6 nr w tamtym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Przyznam, ze cena niska. W to auto jest wladowane w cholere wiecej kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja chcę takie koła! mmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Przyznam, ze cena niska. W to auto jest wladowane w cholere wiecej kasy... i betoniarka szpachli :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 i betoniarka szpachli Az tak gleboko nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Mi sie jakos nie podoba te e46. Tak hmmm sztucznie wyglada...:4: Nadkola ma poszerzane? a i tak wystaja mu opony... a pozatym jest tak nisko posadzona za mala dziurka i trze ci nadkole o opone i wymieniasz ja dwa razy w sezonie... :4: Cud ze nie stracił jeszcze dowodu .... I ten bagaznik,jak dla mnie tandeta... Edytowane 31 Marca 2012 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Tak hmmm sztucznie wyglada... każde auto po tuningu nie wygląda już normalnie tylko właśnie tak jakby sztucznie:) a jak laska sie tuninguje (czytaj Botoks,Silikaty,itd) to też naturalnie nie wygląda tylko sztucznie:) hehe ot takie porównanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Lampy Xenonowe a gdzie się pytam są spryskiwacze :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) każde auto po tuningu nie wygląda już normalnie tylko właśnie tak jakby sztucznie:) a jak laska sie tuninguje (czytaj Botoks,Silikaty,itd) to też naturalnie nie wygląda tylko sztucznie:) hehe ot takie porównanie:) Ja sie nie tuninguje - 100% natura a co robia inne - ich ciało, ich sprawa... Co do tuningu auta, owszem zmienia sie autko ale niektorym wychodzi to rewelacyjnie- samochodzik wyglada mioooodzio. A tu? popatrz na przyblizone zdjecie nadkoli? To nie jest ładne. Zwróc uwage na bagaznik na filmiku.... jak dla mnie przesadzone i jak to ktos napisał masa szpachli, tylko nie wiem po co??To tylko moje zdanie. Ale nie słyszałam o sylikatach Tylko sylikonach lolol Edytowane 31 Marca 2012 przez Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Sylikaty to takie bloczki budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A to widzisz, nie znam się Ale nie słyszałam by kobiety się tuningowały bloczkami budowlanymi lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi