tazunio Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 wydaje mi się, że w tym wypadku chodzi o ekonomiczność zabawy, przy takim przełożeniu obroty na piątym biegu lecą górę, a przy codziennej jeździe nie będzie to za bardzo ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 dokladnie, poza tym co to za frajda latac po miescie uzywajac 5 biegow, co chwile wachlowanie , a na takim powiedzmy 3.25 to max do 3 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jak Wam sie widzi ta E30?http://otomoto.pl/bmw-320-coupe-oryginal-z-niemiec-C20610939.html ... i cenka w dól, było 8600, jest 7300:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 zejdzie do 6 to biore:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-530-szpera-gaz-skora-elektryka-i1821595906.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 zejdzie do 6 to biore Jakby bylo cabrio juz by byla moja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jakby bylo cabrio juz by byla moja:D Na Otomoto nie ma "Kup teraz" i gdyby to było cabrio to nie miał byś szans zdążyć przed tymi co mieli by bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Na Otomoto nie ma "Kup teraz" i gdyby to było cabrio to nie miał byś szans zdążyć przed tymi co mieli by bliżej No niestety A co myslicie o tej: http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-grzane-skory-el-dach-okazja-i1808086877.html z oławy to moze ktos zna i jeszcze cos takiego: http://allegro.pl/e30-320-piekne-cabrio-z-bawarii-e-30-bmw-i1820850315.html Edytowane 20 Września 2011 przez Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Przy takich starszych autach zdjecia nic nie powiedza, ta pierwsza była pol roku temu za 6000zl nawet dwa zdjecia sa z tamtej aukcji. Do idealnosci duzo jej brakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 dirty.73-ale,żę co?moze byc dobra baza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 dirty.73-ale,żę co?moze byc dobra baza... do komentarzy(bo mi się podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Najlepszych okazji nie ma na aledrogo itp. Wyobraźcie sobie, znajomy mojego kuzyna kupił E30 323i M20, kombiaka,czarny, ABS, elektryka od pieciu lat w PL kupił od jakiegoś starszego kolesia, srodek igła, na zewnątrz - kosmetyka np jedno ognisko rdzy, lakier do polerki bo trochę wypłowiał, ale pod względm technicznym igła. Felgi oryginalne BBS 15' i niby na liczniku 150000km. Cena.... Uwaga, szok! 800 zł!!! Jak bym wiedzał wcześniej to jade od razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 kozin09-jak sie znajduje takie perleki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie wiem, szukanie tupu - "Kolega Taty ma..." albo "Dziadek na wiosce chce sprzedać...", szczęscie i wiele innych rzeczy. Jak mi kuzyn powiedział to miałem w****nie na maksa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 kozin to ja Ci powiem że E30 323i nigdy nie występowało w Touringu stąd może ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na takie okazje nie ma reguly, to jest jak z totolotkiem, moze trojka wpadnie przeciez kazdy z nas znajdujac auto takie jak pisal Kozin za nawet 2000zl bierze i sie nie zastanawia, czy potrzebuje czy nie. Ja osobiscie sie jeszcze z takim przypadkiem takiej okazji niestety nie spotkalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 jak ktos szuka e30 to jest fajna na sprzedaz wklejam z syndykatu bo nie kazdy ma konto... Sprzedam BMW e30 320i DATA PRODUKCJI: 1984-10-01 KOLOR – DIAMANTSCHWARZ METALLIC SILNIK – M20B20 Auto absolutnie bezwypadkowe. Auto w maju 2010 przeszło gruntowne zabezpieczenie karoserii oraz lakierowanie. Niektóre modyfikacje: - shadowline + czarny grill - pełny pakiet aerodynamiczny M-technic - przednie lampy black hella + xenon - przednie kierunkowskazy dymione, tylne czerwone - rozpórka kielichów przód + tył - rollbar z mocowaniem pod pasy szelkowe - fotele kubełkowe JAMEX - skórzana tapicerka - kierownica RAID 32cm - koła skręcane 3TLG OZ FUTURA 9x17" & 9,5x17" - konwersja rozstawu na 5x120 - przód tarcze ATE POWER DISC z BMW e36 - wachacze tył z hamulcami tarczowymi - zawieszenie gwintowane - camber'y przedniego zawieszenia - wydech końcowy przelotowy z końcówkami 2x76mm - wygłuszenie kabiny matami bitumicznymi i filcem Historia budowy auta >> http://www.bmw-syndykat.p...?t=8169&start=0 Cena dla ogarniętej osoby to 26 000zł lub 22 000zł na BORBET B 16" Auto do oddania po 1 października, bo posłuży jako wóz ślubny Po tym terminie wędruje na allegro. Auto złożone praktycznie w całości na nowych podzespołach. Koszt budowy BEZ ROBOCIZNY przekroczył 30 000zł. Do wglądu szczegółowa wycena oraz tysiące zdjęć z 1,5 rocznego obcowania z tą e30. W rozliczeniu mogę przyjąć zdrową budę e30 z papierami. Kontakt tylko telefoniczny: 501-659-523 Jeśli ktoś szuka takiej e30, będzie miło zaskoczony. Istnieje możliwość wykonania swapa na m5x, s5x, m6x pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e93-330d-performance-jedyna-taka-w-polsce-i1820870112.html Ja bym bardzo chetnie sie na takie cudo zamienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e93-330d-performance-jedyna-taka-w-polsce-i1820870112.htmlJa bym bardzo chetnie sie na takie cudo zamienil gruba fura ale nigdy nie kupilbym cabrio - jest ciezsze i mniej sztywne, poza tym duzo gorzej wyglada z zalozonym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja tam osobiscie tez wolalbym coupeje i najlepiej 35d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wooow, tlusta ta e30 z syndykatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 auto high-techa, dla mnie ideal Germana :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 kozin to ja Ci powiem że E30 323i nigdy nie występowało w Touringu stąd może ta cena to może 325i? wiem ze napewno silnik M20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 auto high-techa, dla mnie ideal Germana :drool: swoja droga zeby przegladac dzial sprzedazy na syndykacie nie trzeba miec tam konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja na tym syndykacie nie mogę się w ogóle połapać co i jak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi