woz Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ogladalismy w sobote z Wilkov'em. Wiem, ze Wilkov nie jest zainteresowany bo bedzie docelowo szukal 540, ale powiem szczerze, ze zal zeby to nie poszlo do kogos od nas. Samochod moim zdaniem naprawde wart tej ceny, a napewno jesli ktos np szukalby zeby miec jakis swap V8 do swojej buni. Z blacha nie jest zle, szyber dziala bez zarzutu, nie telepie jak u mnie. Zawiecha do roboty, ale co tu spodziewac sie po takiej cenie. Silnik chodzi bez problemu, sklrzynia przerzuca bez szarpniec. Z tego co koles mowil, to skonczyl studia i wraca na chate do kazachstanu. Nie trzeba byc szerlokiem holmesem zeby domyslec sie ze on nie tutejszy. Wystarczylo zamienic z nim jedno slowo Poza tym znalazlem w bagazniku za kolem zapasowym notatki ze studiow, wiec tu kitu nie wciska. Przebieg na blacie - 360tys. WIec tutaj licznik tez raczej nie krecony. Z tego co mowil, zalezy mu strasznie na czasie, wiec mysle ze za 3000 odda, a nawet sklonny bylbym myslec, ze jezeli ktos by wylozyl mu 2800zl w gotowce, tez pogoni. Szerze mowie, ze gdybym mial wolna kase to bym chyba lykna.. http://otomoto.pl/bmw-530-v8-pilnie-wroclaw-C20484053.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 kurde woz-u....gdyby nie byla do rejestracji,to wybor bylby prostszy...a tez nie bardzo wiem,czy wszystko byloby legalnie z umowa,skoro on nią jezdzi tyle czasu i nie ma(czego on nie mial?karty pobytu?)....shit...no i znowu mi będize to auto po głowie łazić;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 a jak wygląda środek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a jak wygląda środek :?: Ogolnie jest zabrudzony i zasyfiony troche, ale wszystko do doczysczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 "Bezwypadkowy". hehe, to w fabryce musieli pracowac chyba chinczycy ze tak kiepsko maske przednia spasowali.. :lolol: http://otomoto.pl/bmw-530-stan-kolekcjonerski-C20553695.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Moze sie "obsunela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Kurde, pelen szacun dla kolesia za uczciwosc w tresci ogloszenia. Ile widzieliscie ogloszen, ze koles pisze ze jest do roboty, ze rdza oest od spodu, i ze furak jest powypadkowy? http://otomoto.pl/mercedes-benz-e-500-C20451785.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wydaje mi się ze ktoś oglądajacy te auto zrobił inteligentne takie samo ogłoszenie o Mercedesie by wiedzieli. Ale niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Takie auto sie az tak ceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) super TJUNIG :D http://moto.allegro.pl/tuning-polonez-atu-plus-evo-wz-i1805504872.html Edytowane 16 Września 2011 przez bercik117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 super TJUNIG :Dhttp://moto.allegro.pl/tuning-polonez-atu-plus-evo-wz-i1805504872.html NIE TEN TEMAT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Takie auto sie az tak ceni? Czechu - ceny RazDwaCztery dochodzą do 40 tysięcy, czasami nawet wyżej. Jak dla mnie to po Beczce 2gi najlepszy Mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a to ktoś widział :?: http://otomoto.pl/bmw-528-528i-rarytas-m-pakiet-piekna-C20539622.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 czechu-a zwróciłeś uwagę na silnik?to klasyka i trochę rarytas....to jak m60b40 w manualu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Takie auto sie az tak ceni? Oj ceni ceni. Mesiek w124 e500/500e byl mercedes robiony w partnerstwie z porsche. Tloki kute, silnik nie do wyrabania. Widlasta osemka o pojemnosci 5000. 326KM. Jako jedyny z klasy 124 ma fabrycznie p[oszerzane blotniki z przodu. Pamietam ze w sumie zanim kupilem 540 to bralem pod uwage rowniez w124. Albo e320 coupe (124 coupe jest po prostu piekny..) albo 4.2 lub e500 sedan :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jak Wam sie widzi ta E30? http://otomoto.pl/bmw-320-coupe-oryginal-z-niemiec-C20610939.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 nie widziałem jeszcze tak błyszczącego calypso rot, wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No ja się napatrzeć nie mogę. Niby nic specjalnego ale ma coś, co przykuwa wzrok. Wydaje sie naprawde zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Coś mi się wydaje że długo nie powisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No ładne. Tak ładne że styki mi się zaczęły palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 powiem szczerze przykuła moją uwagę,patrzyłem na nią długo i chciałbym mieć coś takiego pod blokiem.Ma skubana coś w sobie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Panowie jakiś czas temu była już w tym dziale i dziwie się że wtedy nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a to ktoś widział :?:http://otomoto.pl/bmw-528-528i-rarytas-m-pakiet-piekna-C20539622.html W niedzielę na giełdzie widziałem- powiem auto niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 z tego co slyszalem, to ludzie ktorzy przywiezli to auto z niemocowni specjalizuja sie w starszych BMW i taki sprowadzaja rodzyneczki, jednak doszyly mnie tez sluchy, ze przed wystawieniem wyciagaja co bardziej rarytasne wynalazki i sprzedaja osobno ...takie sluchy chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Coś mi się wydaje że długo nie powisi x2 Bardzo ladna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi