Szpadyzor71 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować wszystkim obecnym na orszaku. Wiedzcie, że na prawdę wiele to dla nas znaczyło. W prawdzie byliście jedyną, ale najważniejszą bramą tego dnia. Wszystkie auta świetnie przystrojone i wypucowane! Niespodziewany prezent od Was jest dla nas ogromną pamiątką na całe życie i na pewno zawiśnie na honorowym miejscu w domu. Dziękujemy bardzo za życzenia, te na żywo i te "internetowe". Dziękujemy również za obecność "Dzikim" mimo tego, że Wasza srebrzulka stoi pociachana. Ja osobiście dziękuję Forestowi za ogarnięcie całego przedsięwzięcia, oraz Siwkowi za podwózkę pod Pannę Młodą. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję się zrewanżować! DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw P.S.: jak tylko pojawią się u nas zdjęcia i film to od razu je zamieścimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 mimo tego że byłem zapisany na orszak to chciałbym przeprosić za nieobecność moją..... życze młodym wszystkiego dobrego i abyście się szybko sobą nie znudzili!!!!!!!!!!! i Miłość trwała do końcabmw_0 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 [ATTACH=CONFIG]30756[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 kurcze a człowiek musiał w pracy siedzieć do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nas niebylo we Wro i niestety nie moglismy być z Wami ale życzymy Młodej Parze Sto lat i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi