Forest Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Chłopacy weźcie się w garść, dla Szpazydorów to jeden z najważniejszych dni w ich życiu a tu lista coraz krótsza... Na głupiego Najta przyjeżdża 40 aut a gdy Nasi Przyjaciele biorą Ślub taka marna frekwencja ??? :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Chłopacy weźcie się w garść, dla Szpazydorów to jeden z najważniejszych dni w ich życiu a tu lista coraz krótsza...Na głupiego Najta przyjeżdża 40 aut a gdy Nasi Przyjaciele biorą Ślub taka marna frekwencja ??? :bag::bag::bag: Spoko Forest. W sumie Nemek i Galone nie wpisali się na oficjalną listę. Ale nie zmienia to faktu, że nie lubię "jak się robi z gęby holewę" P.S. Ja mam Teściową jutro, box'a od Siwka i kupe bagaży nad morze. I teraz nie wiem gdzie teściowej będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To co gdzie sie widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Na tym McDonaldzie, 11.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To do jutra. Muszę jeszcze auto umyć bo wygląda strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie ma mnie w PL. Mam nadzieje ze się nie gniewacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 mam auto nie do końca sprawne ale chcę być u Szpadyzorka i Malwinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 1.mrsiwek 2.Forest 3.Kosa 4.Dyziu 5.mareq na będę:lol: Miłocin jest piękny !!! dobry wybór:wink: 6.CzAkSs 7.Krzychu91 :dance: 8.blazej3131 9. Kaffert 10. Czaku 11. jokeymiras 12. Kaczmar 13. konik na 99.9% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Spotykamy się na McDonald, balony na auta, po Młodego, po Młodą, Kościół, brama i zawijamy do domów, nie ma chyba sensu jechać do Miłocina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Spotykamy się na McDonald, balony na auta, po Młodego, po Młodą, Kościół, brama i zawijamy do domów, nie ma chyba sensu jechać do Miłocina? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Szpadi przepraszam ale nie zdarzę dojechać starszy Pan wymusił i czarnuch uziemiony... przepraszam wszystkich a w szczególności młodą PARĘ ... Edytowane 21 Czerwca 2014 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ja już w domu. Dzięki za spoko event Szpadyzorki Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze Życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 My też już w domku, szkoda że nie byliśmy do końca, ale Młodej Parze życzymy Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ja również dziękuję wszystkim przybyłym (dobrze, że chociaż piątka bimerów dała radę ) ....i po chłopie, był Szpady teraz jest Pan Szpady , Młodzi pięknie wyglądali razem, pogoda dopisała, kościół prześliczny, a i przejazd/ brama się udała Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiabmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Najlepsze zuczenia ode mnie... Niestety nie udalo mi sie jeszcze foteli wrzucac a przyjechac na stolkach bylo ryzykowne Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 no ja niestety w pracy dzisiaj do 15 byłem ale najważniejsze, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja również dziękuję wszystkim którzy przyjechali, mało nas było ale cieszę się, że było choć te kilka aut. Trochę przypał z bramą na środku drogi ale nie było innej opcji i wszystko się udało Młodym jeszcze raz życzę Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia, kochajcie się, dbajcie o siebie i bądźcie zawsze szczęśliwi. Trochę zdjęć ode mnie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=650254471735966&set=pcb.499065486904606&type=1&theater 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Forest jak kiełbasa smakowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jeszcze nie wiem, będę sprawdzał przy flaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jeszcze nie wiem, będę sprawdzał przy flaszce No ja też sprawdzę ale flaszkę Świetne foty porobiłeś uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Foty trochę podbajerowane w programie picassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Młodej Parze wszystkiego co najlepsze, na nowej drodze, a jak...:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Flaszka bardzo dobra! bmw_1 Fajnie, że udało nam się asystować Młodym w tym dniu. Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SZPADYZORA I MALWINY! :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nom widzę ze wszystko wyszło fajnie szkoda ze nie udało nam się być z wami.. Szpaadyzorku&Malwino wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia spełnienia marzeń i cierpliwości do siebie nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego Mlodej Parze na nowej drodze zycia Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi