przemal Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Czy inpa 5 zrobi mi adaptację modułu świateł w e60 2003r ? Sytuacja jest tego typu że auto jest z 2003r a moduł z 2006r. I właśnie przez to wywalało mi błąd COAPI 1000 w NCS przy zgrywaniu sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Inpą nie zrobisz adaptacji ani nic takiego. Zakodowanie ncsem lub istą Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A w jaki sposób zrobić to ncs-em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi