ponury Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Mała czarna kostka z której wychodzą brązowe przewody zlokalizowana w okolicy przedniej lampy strona prawa-pasażer, mocowana na wkręt, wymiar około 5x10x1cm. Wygląda na jakiś czujnik przekaźnik lub kontroler. Co to jest, do czego służy bo mój jest ostro popękany i chciałbym wymienić. Możliwe że jest to podpięte pod instalację świateł przednich - możliwe bo kto wie czy to nie rzeźba. Żadnych ksenonów niema w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to nie rzezba to original BMW, niewiem do konca po co to jest ale to cos od masy ja widzialem kiedys ze to bylo cale polamane od wypadku i nic sie z elektryka nie dzialo chyba:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No właśnie brązowe przewody moga to sugerować, dodam że dzisiaj zauważyłem że te kosteczki są z obydwu stron auta wkręcone chyba w nadkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 tak tak one sa po dwoch stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besol Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 hehe to jest łącznik mas. zbiera się je z kilku miejsc w jedno, lutuje i potem jeden przewód powiedzmy leci dalej i wpada do karoserii zamiast 1239 kabli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zagadka tajemniczych kostek rozwiązana, dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi