voxu Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam panowie Chciałbym zakupić jakiś uchwyt do telefonu (Nokia Lumia 920) Macie może jakieś już sprawdzone co trzymają się szyby i nie odpadają? Kupiłem w tamtym roku na allegro jakiś uniwersalny za 30zł to był taki słaby że cały czas odpadał. Myślę że ważne jest aby taki uchwyt miał sztywny korpus żeby dało się patrzeć na niego podczas jazdy Czekam na jakieś propozycje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Polecam uchwyt HR ( Herbert Richter). Mam od 3 lat i jest po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 KUDA Telefon Konsole passend für BMW 3er (E46) ab 05/98/ Compact ab 6/01 | eBay mają tam na pewno model uchwytu pod twój telefon, trzeba dopytać.:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Też mam taki z allegro za kilka dyszek, trzyma się już rok, ważne żeby przed montażem wyczyścić szybę i nachuchać na nią. UCHWYT NA TELEFON GSM GPS na szybę kratkę kokpit (4025017346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Na LG L3 to się sprawdza i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi