Georgii Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Co do oliwy w skrzyni to w ręcznej u siebie wymieniłem po kupnie w moście również.Polecam wysprzęglik Brembo nie jest drogi a ori z 97 roku kończył swój żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Widzę że problemy z jedynką to w leciwych e36 norma u mnie tak jest w e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 wysprzęglik zamówiony bo jest co raz gorzej a jak próbuję wbić bieg od razu auto ciągnie kiedy przez noc postoi ,tak że na pierwszy ogień obecnie leci on bo taniej zobaczymy czy będzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Napisz jak wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 a więc u mnie temat zamknięty wymieniłem wysprzęglik ale efektu nie było do wymiany poszła pompa za pedałem sprzęgła i ona zatkała przewód płynu jakimiś kawałkami tak że trzeba było pod ciśnieniem dmuchnąć obecnie wszystko pięknie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 CZyli nie zawsze wina lezy po stronie wysprzeglika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 być może i wysprzęglik nie był w dobrym stanie bo po wyjęciu stary dawało się łatwo wcisnąć rękoma a nowy stawiał duży opór mimo wszystko głównym powodem była pompa nie trzymała ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ile ta pompka pod pedał koszt ? To teraz masz biegi malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ile ta pompka pod pedał koszt ? To teraz masz biegi malina pompka sprzęgła nowa 120-300zł w zależności od firmy i typu bo były trzy rodzaje montowane, używka od 30-80 zł ,teraz sprzęgło jak i biegi pracują jak w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pompka sprzęgła i wysprzęglik kolejne części razem ze świeżą oliwą w skrzyni do wymiany w leciwym Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Georgii nie strasz, co w tych naszych antykach nie trzeba wymienić . Jak podliczysz koszty to równie dobrze można by sprowadzić sobie A6 1,9 tdi - tylko że to jest ałdi i nie robi swojej roboty jak BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Georgii napisz jak wyglada sprawa po wymianie tych czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 heh przed wczoraj tez skaczylem wymieniac pompke i wysprzeplik,ale u mnie wogole z dnia na dzien sprzeglo zniknelo. wymienilem i juz gra. ja akurat zakupilem kagera pompke a wysprzeglik wloski jakis na Ca... tam z fota S.A. za pompke po znizce 225 a za wysprzeglik 124zl. przy wymianie wysprzeglika wkladajac palec wyczulem bardzo duzy luz lapy wysprzeglajecej no i nerw,wlasciciel zapewnial ze wymienial sprzeglo okolo roku temu,wiec telefon do niego i otrzymalem informacje ze jest sprzeglo od 1,6 wraz kolem zamachowym(rece opadly i robota podworkowa przerwana na jeden dzien z wrazenia) tak wracajac do tematu pompek sa 3 rodzaje w zalerznosci od wieku autka,wymiana pompki jest banalnie prosta,ale gdyby ktos chcial sam robic,radzilbym wyciagnac i wtedy zamawiac poniewaz do roku 94 wezyk odprowadzajacy do wysprzeglika jest przykrecany od roku 94 do 97 jest wciskany i chociaz mam 93 okazalo sie ze u mnie ten wciskany. a 97-98 jest zupelnie inny krotki. z reszta jak z kazdym tematem nie typowym w naszym aucie cos sie dzieje najlepiej miec na wglad albo zczytac sobie nr prodoktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja wymieniłem tylko wysprzęglik na Brembo i płyn na ATE L200 i u mnie jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi