Kaffert Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 jak w temacie, kto leci? zaczyna się o 12:OO bmw_1 lotnisko KRZYWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ja napewno bede tam, jak bedzie kicha to podlece na najta do wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 "Organizatorem " jest hds wiec będą same hondy i okoliczni mlodzi gniewni w swoich trytkowozach :D:D Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ja napewno bede tam, jak bedzie kicha to podlece na najta do wro Też podlece zobaczyć co tam się dzieje, więc do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 mlodzi gniewni w swoich trytkowozach bo yebne ze śmiechu :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nie ma smiacia :D zawsze tak bylo,kiedys koles co ma ogrodzony maly kawalek i maly budynek zostawil otwartą brame w czasie nazwijmy to rozpieydolu i..... ziomal mu wjechal,spalil laka,kolo go gonil z jakas brecha, ale sie mu nie udalo :p:D:D Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi