mechatronik Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 witam wiem że to dość błacha sprawa ale jakie kupić dywaniki do e30 qp na allegro jest pełno różnych tańszych i droższych a z aso kosztują pewnie tryliard $ co myślicie o tych ?? BMW E30 DYWANIKI WELUROWE M3 M-LOGO / JAKOŚĆ / GJK (4060518521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Miałem kiedyś takie tylko bez loga wycierają się po 2 sezonach:/ jak sporo latasz i to logo M trochę zawiewa 'agro stylem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ładne są, tylko jak Sebo mówi z tym M troche tak nie do końca Dla przykładu mój znajomy w e60 ma wyszyte na dywanikach "***ać Biede" hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi