Markus9292 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam Wczoraj było wszystko ok dmuchało ładnie, grzało itp. Dziś jadąc do Wrocławia w ogóle nie grzeje ani nic tak jakby nawiew nie działał, włączona jest klima automatyczna na 21 stopni na wyświetlaczu jest auto i pełna skala mocy nawiewu tak jak zawsze na początku jazdy jest żeby zagrzał wnętrze, a teraz nic nie dmucha ani trochę, zmieniałem na ręczny nawiew i też nic. Przez parę KM jazdy silnik wydawał dziwne dźwięki tak jakby miał zamontowany kompresor w takim stylu dźwięk to był... Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jezyk? Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dobra już działa, pogrzebałem, poruszałem kablami przy kompie i wszystko działa nie wiem czy coś to ma wspólnego z nawiewem ale pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Problem powrócił i już "samo" nie chce się naprawić... Bezpieczniki wszystkie sprawne.. Pomóżcie koledzy (nie jestem bimmer92 ) bo na jutro rano mi trzeba auto a bez nawiewu nie da się jechać szyby zaparowane na bank.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 kolego myster Jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie no na prawdę mi się spieszy kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 kolego sprawdz wtyczkę ''jeża'' demontuj schowek po stronie pasażera są poradniki.1h roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobra zabieram się do roboty bo ciemno zaraz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ps najtrudniej będzie Ci tą rurę czarną zdemontować i założyć z powrotem ale dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Właśnie z nią walczę teraz i podglądam poradnik w międzyczasie Tutaj znalazłem poradnik ze zdjęciami i jest takie: Ten plastik idzie dalej na tą całą gąbkę i nic tam nie widać nawet bardzo ciężko usunąć tą rurę przez to.. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://i59.tinypic.com/acqskp.jpg tutaj gdzie zielona strzałka po lewej stronie..odegnij tą ori listwę w swoją stronę''trzymaj tak'' a następnie ta rura czarna trzeba trochę poszarpać..do siebie i zgodnie ze strzałką na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi