gorolex Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 bardzo by mi zalezalo na obejrzeniu tej bmki bo mam do niej 3 godziny w jedna strone drogi a mysle ze warta swojej ceny ale wiadomo jak z zdjeciami bywa a tym co jest na zywo http://allegro.pl/sliczne-czarne-bmw-318-ci-xenon-alusy-18-i4082254930.html Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 a ja bym se odpuscil widac ze od handlarza ktory mysli ze da mega cene to i auto jest mega a tak naprawde to widze ze biedak troche tyle ze ma te ksenony i czujnik deszczu nic pozatym no i silnik kicha bo 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gałka od zmiany biegów mocno wyjechana. Fakt mega wypas to nie jest, ale cena też nie zabija. Kwestia stanu technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Też bym odpuścił, auto przygotowane na sprzedaż, jak deszcz zmyje woski i swiecidłacze to wyjdą niedoskonałości itp. Silnik umyty i wyplakowany ciężko będzie ocenić stan. Nawet opony czernidłem puszczone. O przebiegu nie wspomnę 186 mój ulubiony zaraz po 195 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Podpicowana na maxa, polera szla jak złoto widać tez ze w środku prana była, bez miernika bym nie podchodził do niej. Jednym słowy wygląda jak 3 letnie auto stojące w garażu. Obejrzeć zawsze mozna - miernik lakieru, komp i ktoś obyty w tej marce i można się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 miernik i komputer jak najbardziej mam , kogos obytego w tej akurat marce bedzie problem , bo u mnie to raczej sami V.A.G-owcy.... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi