Levik Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam! Przez przypadek kupiłem radio i nie pasuje do mojej E36, może ktoś z was wie do jakiego modelu ono pasuje. Wiem tylko że jest wyprodukowane w 2005 roku! No i przesyłam fotke! [ Dodano: 26 Styczeń 07, 13:13 ] widok z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 wydaje mi sie ze z BMW Z4 i X3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 zdziwilbym sie jak by ci pasowalo hehe ale ja nie bylem lepszy jak kupilem sobie szary schowek do czarnej tapicerki bo zapomnialem zapytac o kolor :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi