Forest Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Sprzedam lub zamienię na Red Clear. Cena 390 zł w wypadku zamiany na pewno się dogadamy. Info na pw. Ewentualnie szukam kogoś kto kupi z białym kloszem np. na allegro. Wtedy zamiana na moje i mogę dorzucić mój zderzak mpakiet który w kwietniu wymieniam (był spawany i pękła szpachla). Mam takie jak na zdjęciu (przyciemnione) a potrzebuję z białym kloszem. Edytowane 20 Marca 2014 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 370 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) 300 zł. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wziąłbym ale dopiero za 2 miesiące tak wychodzi z obliczeń moich funduszy :-) bo teraz przez najbliższe 2 miechy troszkę wydatków :-) jeśli będzie aktualne napewno się odezwę :-) \ młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mam kupca z BMW SPORT w tej cenie więc dałem info bo wolałbym by trafiły do kogoś "od nas" ale jak nikt się nie znajdzie do końca tygodnia to będzie po temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Do coupe nie podpasują, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie, za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) a jest jakaś różnica przed a po lift ? wiem ze coś tam w kostkach trzeba szperać żeby to świeciło jak powinno -tylko nie wiem czy dużo zachodu z tym i kto by mi to ogarnął Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Koko chcesz do siebie to będą pasowały bo Forest ma przedlifta:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Koko chcesz do siebie to będą pasowały bo Forest ma przedlifta:mrgreen: :mrgreen: no to już wiem :mrgreen::mrgreen: tak, chcę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiec proszę o rezerwacje do jutra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mam kupować ?czy szukać innych ?? pytanie_bmw do soboty musze cos juz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Idą do Koko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi