Chacko e30 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 to samo można zrobić ze swojego OC[ jak masz sprawcę ] pierwsze słysze,z AC na OC to słyszałem. Firma Centrum Likwidacji szkód chce ode mnie odkupić zakończoną szkode za 50% wartości tego co wywalczą,zrobili swoją wycene i stwierdzili że uda im się dostać jeszcze 3000zł-3200zł,więc chcą mi wypłacić 1500zł za podpisanie cesji na zbycie szkody.I chyba im to oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 50% prowizji to złodziejstwo, ale lepiej mieć, jak nie mieć tej dodatkowej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 do TU wysłałem odwołanie,a auto sprzedałem. Teraz stałem się szczęśliwym posiadaczem e36 cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 I co oddałeś firmie sprawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi