gorolex Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 http://otomoto.pl/bmw-316-czarna-perla-116km-zareje-w-pl-C32506172.html mógłby ktos podskoczyc i obejrzeć tą bume ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Raczej nie z tego forum, nie wiem czy ktoś poleci z 200km żeby ją oblukać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A jednak, jeśli jeszcze będzie do tego czasu to będę w Gliwi w przyszły czwartek Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 czyli moge liczyc na to ze w czwartek mi ja obejrzysz ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi