mclovin Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich jestem nowy na forum a moja dziecinka to e46 328 coupe z 1999 r. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 bmw_2:bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 W avatarze wygląda ciekawie, załóż galerię. No i endżin :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 hmmm...... z mila checia ale nie mialem czasu na jakies ciekawe foty ........ zakladalem alarm dzis kupilem modul komfortu wymienilem plyny filtry i oczywiscie pompe wody ....... i tak pytanie TO ALL czy ktos ma do zbycia jakie 18" z m-paka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 To pierqsza fota zaraz po kupnie :shock: 1511166_667810973262047_974583732_n.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 bmw_2 Siemka, prezenci sie elegancko, zastanawialem sie nad swapem u siebie wlasnie na 2.8. Radzi sobie w tej budzie ? Jeździłem e30 2.8 i było rześko :lol: ale masa robi swoje :mrgreen: skąd jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jestem z Wrocka ..........coz jezdzi sie nia swietnie a szczegolnie jak wkrece ja na 5-6 tys obrotow....... moim zdaniem niezle sie zbiera..... potrafi zaskoczyc na lukach lub na mokrej nawierzchni........... kolega mi powiedzial abym kontroli trakcji nie odlaczal przez rok do poki sie nie naucze jezdzic tylnim napedem.......:shock: :shock::mrgreen::mrgreen: wczesniej mialem VW GTI PIRELII o mocy blisko 270KM..... ale po 3 miechach urzytkowania stwierdzam ze happy_bmw sprawia wiecej frajdy i wygody z jazdy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jestem z Wrocka ..........coz jezdzi sie nia swietnie a szczegolnie jak wkrece ja na 5-6 tys obrotow....... moim zdaniem niezle sie zbiera..... potrafi zaskoczyc na lukach lub na mokrej nawierzchni........... kolega mi powiedzial abym kontroli trakcji nie odlaczal przez rok do poki sie nie naucze jezdzic tylnim napedem.......:shock: :shock::mrgreen::mrgreen: wczesniej mialem VW GTI PIRELII o mocy blisko 270KM..... ale po 3 miechach urzytkowania stwierdzam ze happy_bmw sprawia wiecej frajdy i wygody z jazdy............... ano trzeba sie oswoić po przesiadce na tył napęd bmw_1 z kilometra na kilometr bedzie lepiej :lol: bezawaryjności ! p.s. golf musiał jechać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 bmw_2 2.8 jak dla mnie najlepszy motor , mam w twoim kolorku dwoje drzwi zderzak klape jak byś zaczął bawić sie ASC , zastanawiałeś się czemu twoja furka ma lampy z srebrnym wkładem z 330ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Tak zastanawialem ....... hmmm... jako Swierzak jak w temacie nie znam sie jeszcze na wszystkim ale juz nie co kolega mi objasnil , ze sa to wlasnie jak piszesz od 330ci no i podczas montazu alarmu dowiedzialem sie ze byly w orginale xenony, a te co sa pochadza z wersji GB / zostaly nalepki i mocowania / ale mam zamiar na wielkanoc jak wroce bunia z Danii zamontowac ori xenon,MOZE KTORYS Z KOLEGOW MA JAKIES????????? bede wdzieczny za info ....uklon_bmwuklon_bmw Edytowane 19 Marca 2014 przez mclovin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Siemkabmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi