Pirooz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Facet myśli, że jak założył nowe palniki to teraz choinki będzie długimi palił lolollolollolol Nie mogę po prostu P.s. Moje się nie "wyrównały" więc pewnie jedna przetwornica podaje minimalnie inne napięcie i dlatego jest delikatna różnica w kolorze. Jak będę miał czas do na to spojrzę. Nie przeszkadza mi to bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Już Kilka H doszło i świecą delikatnie niebieskawo i po całości bmw_2Generalnie Polecam Tylko mam nadzieję , że trochę poświecą ;p Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez danieldeni20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Odgrzejemy temat wpisem, że komuś z nas sie właśnie szykuje wymiana żarnika, ale oby nie szybko Bastars 3 lata temu założył i ostatnio coś mówił, że jeden mu czasem przygaśnie i będzie wymiana, więc jeśli ufać chińskiej myśli technicznej, mamy troche czasu, ale uważam, że cena 100zł za komplet raz na 3 lata to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Panowie odświeżam temat, jak wasze żarniki? u mnie jeden zdecydowanie zaczął odbiegać barwą od drugiego (może trafiłem na jakąś nędzną partie) mniej niż 5 miesięcy to dość krótki okres żywotności, w każdym razie myślę żeby jeszcze raz zaryzykować z żarnikami maxgear, no chyba że u was też jest coś nie ok, wtedy nie warto znowu się w to pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 U mnie się nic nie zmieniło. Działają bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 U mnie wszystko w porządku, nie przygasają ani nie zmianiają barwy bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ja mam najtańszego chińczyka, którego cena to 10 zł, oba świecą świetnie już 8 miesięcy = 10 tysięcy kilometrów. ODPUKAĆ nawet jak się zaraz spali, uznaje to za bardzo dobry wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ja wam powiem za jakiś czas, bo właśnie z tydzień temu założyłem nowy komplet MG.6000k, tamten wytrzymał 39 miechów , 1szt już co jakiś czas mrugała, a drugi żarnik jest ok, choć na pewno słabiej świeci w porównaniu z nowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gietefor4 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Panowie i jak Wam się spisują MexGeary?? jakieś problemy??, spostrzeżenia ?? uwagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Z tego co wiem, a widziałem się wczoraj z Bastarsem to wszystko super. Ja jak będę miał potrzebę to na pewno też kupię maxgear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 U mnie też MaxGiry:) świecą już prawie 10 miechów i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gietefor4 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dzięki za informacje, szukam jakiś informacji odnośnie MG po różnych forach i jesteście jedyni którzy robią test długodystansowy Więc chyba i ja je zakupie mam sklep gdzie sprzedają D2S po 60 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wg mojej oceny nie warto płacić kilka stów z filipsy które i tak świecą tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nie pamiętam kiedy zakładałem ale daaaawno. Świecą perfekt jestem super zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 U mnie dalej rozjaśniają asfalt nocą, ale pewnie niedługo zaczną podrabiać i MG tak jak philipsa, to pewnie się i jakość spiepszy. Na dzień dzisiejszy na pewno bym kupił ponownie MG:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Też już mam trochę czasu MG i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 @UP Odgrzewam kotleta czekam na paczke z maxgear 6000 D2S mam nadzieje,że również będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi