Jaro Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Banner to ja mam z BMW E30 po moim każdym poście :dance:bmw_beerkuogbmw_beer:drunk::bag:lolollolol O tutaj " " " V No fakt kolego, a ja se go wrzucę do bagajera Czekam na info z e-battery, ale chyba najpierw regulator napięcia wymienię, bo ładowanie poniżej 14 i nie wiem czy nie trochę za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ale mowisz o ladowaniu,czyli na odpalonym silniku inpa pokazuje ponizej 14 czy tylko na zaplonie? ? :rolleyes: Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 jak na odpalonym to regulator-alternator do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tak, mówię, że jak na odpalonym sprawdzałem inpą, a wczoraj nawet ze znajomym miernikiem to czy na światłach czy bez ładowanie mam na poziomie 13,6-13,7. Dodatkowo jak np. zamykam szybę to na samym końcu gdy jest obciążenie to delikatnie obroty spadna na ułamek sekundy. Też stawiam regulator. I tu kolejne pytanie jaki kupić ori bosch (bo z serwisu to cena z kosmosu) czy jakiś zamiennik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ja nie miałem nigdy problemu z zamiennikami a wymieniłem ich może z 5 w swoim życiu motoryzacyjnym ale może ktoś miał pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi