Markus9292 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki za spotkanko, konik za usunięcie checka jeszcze się nie zaświecił lukasbmw bawara na prawdę elegancka Niestety podczas przejazdu musiałem się urwać koło Auchana bo czas mnie gonił, ale było bardzo przyjemnie Tylko 6 zdjęć zrobiłem, które zapodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sporo zajefajnych aut, pogoda jak i frekwencja dopisała. Miło było się spotkać i pogadać. Czakss - dzięki za podwózke na spota, Maris dzięki za przejażdzke Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki za spota była zarąbista frekwencja happy_bmw Lukasbmw gratuluję jeszcze raz zakupu robi robotę z przejazdem coś nam nie wyszło musimy następnym razem na spokojnie to obgadać jak w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. remotec Opublikowano 30 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dziękuje wszystkim za spotkanie. Szkoda tylko że na Bielany dojechało tak mało aut. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 również dziękuje pogoda super, ludzi duzo szkoda ze tak krótko niestety następnym razem coś z jakimś grillem trzeba wymotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mareq Opublikowano 30 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 dziękuję za spotkanko kilka fociszy ode mnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 no i pierwszy w tym roku tak słoneczny i liczny spot za nami, dzięki za spędzony czas i do następnego bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 chyba ten przejazd coś nie wyszedł... Następnym razem będzie lepiej, już przed Najtem ustali się trasę przejazdu i wrzuci do tematu Dzięki wszystkim za spotkanie, frekwencja spora, mnogość pięknych aut, cudne słońce, świetnie spędzona niedziela. CzAkSs - dzięki za udostępnienie podnośnika Mareq - dzięki za godne poturlanie feli na A4 :twisted: Do zobaczenia 19 kwietnia - inwazja Bimbrów na Rothen :cool: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Thx za dobry spocik,szkoda ze na przejezdzie przez "miasto" rozdzielilismy sie na kilka grup .... dzieki Lukas za dobry "przejazd" happy_bmw fajnie coupeja mruczy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Mareq - dzięki za godne poturlanie feli na A4 no powiem Ci, że pięknie się prezentuje Twój furacz w lusterku wstecznym :4: he he he a na poważnie - cudowne odejście :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja również dziękuję za miło spędzona niedzielę. mega frekwencja, ładne auta i jeszcze ładniejsza pogoda.... po prostu BAJKA!!! ps . przejazdy z miejsca na miejsce musimy wcześniej uzgadniać ,żeby nie było takiego bajzlu jak dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 happy_bmw Lukasbmw gratuluję jeszcze raz zakupu robi robotę Na tym najcie byłem bardzo rozchwytywany i na śmierć zapomniałem.Sorry na następnym najcie albo pod milakiem się poprawie. dzieki Lukas za dobry "przejazd" happy_bmw fajnie coupeja mruczy uklon_bmw Również dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Ja również dziękuję za mile spędzoną niedziele ( nie ma za co Markus9292 ) Edytowane 30 Marca 2014 przez konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Również dzięki za spotkanko, do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Foresto. :lol:Kolegę z Portugalii "szybko" i bezpiecznie dowiozłem do domu :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lamik Opublikowano 30 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki za liczną frekwencję na moim pierwszym najcie ^^ Trochę nie poszło nam z tym przejazdem. Przed mostem milenijnym zorientowałem się, że to nie tędy droga. Trochę zdjęć ode mnie: [ATTACH=CONFIG]29246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29257[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29259[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29260[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29261[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29262[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29266[/ATTACH] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 było super... co się nagadałem dziś... wkońcu z prawie każdym zamieniłem słowo:) pozdro wariaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Również dzięki za spotkanie, wszystko szybko szybko ale choć chwilę się postalo. Do następnego! P.S.: czyja ta bordowa e32? Jest po prostu kosmiczna! Winszuje i zazdraszczam jak cholera! P.S. 2: Kubek, Twoja biała też w świetnym stanie. Lakier bielutki i gladziutki. Tak trzymaj. Na resztę żeby chwalić chyba ps'ów nie starczy ale rush zmiazdzyles cały spot, Forest nie marudz, felgi dobrze wyglądają , lukas graty zakupu i mogłbym tak w nieskończoność... 5na! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 to auto Z D Z I R Y z GZ musiałem z odstępami bo brało słowo jako wulgarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 dziękówa było zajefajnie przegonić pająki z cylindrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Thx Dyziu. Jakby biała mi się odwidziala to będę polował na e32, bajeczna... Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ale ze mnie gapa, zapomnialem o spocie ;d Urwalbym sie z zajec a tu ... agrrrr ; ) Fajne fury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 I ja dziękuję za spota. Dawno tyle ludu się nie zjechało bmw_0 i w głowie cały czas mam tekst: ,, Dyziu nie wypluwaj tu gumy, bo sie rushowi do splittera przyklei, jak bedzie jechał" :lol: fajny spot bmw_1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Dzięki wszystkim Byłem pierwszy raz, ale było po prostu MEGA! Najfajniejszy był przejazd i przegonienie auta obwodnicą Nie wiem z kim dokładnie jechałem (dwie niebieskie E46 - jedno chyba PawelDSW, drugie nie wiem pytanie_bmw) ale dzięki chłopaki bmw_2 Do zobaczenia za miesiąc Edytowane 31 Marca 2014 przez dcmastiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Też byłem pierwszy raz, oczywiście nie da sie poznać każdego z osobna i jego fury, bo przy każdym jednym egzemplarzu można stać i gadać dłuższy czas a ludzi bylo full :lol: wiele wozideł widziałbym u siebie w garazu bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi