danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam.. Pytanie.. siąść i płakać czy co z tym fantem? bo podejrzewam za jakiś czas będzie masakra..Nadkole to pewnie tysiaka nowe z lakierowaniem .. a co z maską - tam się robią pęknięcia przy odpryskach :roll:pytanie_bmw Czyżby autko było bite? Wszędzie prócz prawego nadkola(nieco grubsza warstwa lakieru ale nic tam nie ma) była równa warstwa według wskazań elektrycznego miernika .. [ATTACH=CONFIG]29052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29053[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 U mnie w poprzedniej e46 też zaczęło wychodzić. Błotnik dałem nowy zamiennik i gitara. Dawałem Georga czy jakoś tak, bo były dobre opinie w necie że nie ma problemu ze spasowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 U mnie w poprzedniej e46 też zaczęło wychodzić. Błotnik dałem nowy zamiennik i gitara. Dawałem Georga czy jakoś tak, bo były dobre opinie w necie że nie ma problemu ze spasowaniem. Jakie koszta operacji? i sprzedać auto później będzie masakra .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 i sprzedać auto później będzie masakra Porób zdjęcia w razie "W" i nie będzie problemu że ktoś zarzuci że była bita itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kupując to auto miałem nadzieję , że lakier to ostatnia rzecz jaka będzie mogła być problemem :shock: A tu Taki ZONK ! .. jak jest coś z lakierem to włosy mis się jeżą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Też nie lubię akcji z lakierem. Powiem tak, jak przyjechał klient po auto to nawet się tym nie interesował. A cenę miałem najwyższą na alle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Teraz to jeżdżą , oglądają, komputery i płaczą , że drogo Jaki koszt Wymiany błotnika komplet bo nie wspomniałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie powiem Ci dokładnie, bo ja wtedy malowałem wszystko co tego wymagało, ale blotnik około 200 plus malowanie 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie powiem Ci dokładnie, bo ja wtedy malowałem wszystko co tego wymagało, ale blotnik około 200 plus malowanie 350 Je się wymienia czy spawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie no wymienia. Odkrecasz śruby od góry i od strony drzwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 BŁOTNIK LEWY BMW E46 SEDAN KOMBI LIFT 2002r. (4045701839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Już widzę jak to będzie wyglądać przed zimą .. lato jeszcze pojeżdżę ;] Najpierw felga później blacha ;D Czyli błotnik jeszcze jakoś przejdzie kosztowo ale jak z maską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Maskę zrób. Przecież na wylot dziur nie ma co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Maskę zrób. Przecież na wylot dziur nie ma co nie No nie ma.. Pytam przecież , nie znam się .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 na za lakierowanie maski to myślę że ze 4 setki trza liczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 na za lakierowanie maski to myślę że ze 4 setki trza liczyć Oddanie takiej jak jest a odebranie zrobionej? czy oddanie goło wyszlifowanej czy coś( i tak bym tego nie zrobił .. ? Naprawdę nie mam orientacji.. w polonezie gniło to się słomę pchało łączny koszt tałzen ale spokój na dłóżej więc tragedii nie ma ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie no bez ingerencji. Tak mniej więcej pisze,bo wiadomo ceny różne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No to już wiem co na jeśień do roboty .. a nadkola na allegro nawet nowe oryginalne nie założone mają rudę i takie sprzedają za 150 ;D Po co to kupować? żeby szpachel nałożyć :bag:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi