karmel535i Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Wiatm panowie mam pytanie wzgledem radia z monitorem 4:3,chcialbym zalozyc takie cudo u siebie z tym ze u mnie jest jedna nibieska kostka jak i w tej navi ale druga jest da duza k to w e39 a wt ej navi jest mala biala czy mozna to jakos przerobic prosilbym o konkretne podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Robilem to u siebie. Musisz mieć wiązkę całą nową. Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 wiazka cala az po bagaznik ? moglbys mniej wiecej opisac jak to przebiegalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja robilem w e46. Cala wiazka aż po bagażnik, tuner radia,tv i czytnik navi. Caly komplet Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Droga inwestycja sam sprzęt masa kasy , chyba ciut nie opłacalny bajer. kup prędzej radio zamiast seryjnego coś z LCD wyjdzie taniej i będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ja za komplet dalem 3stowki Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W sumie to mój błąd bo to chudzi o mały ekran a nie 16:9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 tak tu chodzi o ekran 4:3 za tamten sie niebiore moge kupic navi 4:3 czytnik i zmieniarke za 350zl ,wiec do tegoj eszcze potrzebne jest tuner i wiazka ? wiem wiem ze latwiej kupic cos i wstawic ale ja wole fabryke jak bedzie za duzo roboty i zachodu zostane moje cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Że się wtrącę to mam cały taki komplet z angola bez zmieniarki. Różnica polega na tym że ekran i przyciski są zamienione miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek26.85 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 a za ile masz ten komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel535i Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 350 zl do ugadania jeszcze ,a ile kolego bys chcial za swoj kaplet tylko z instalacja od tego wszystkiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi