beaver79 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Hej. Wiem że są tu ludziska o różnych specjalnościach, dlatego mam pytanko. Nosimy sie z zamiarem kupna domu, ale zanim coś weźmiemy chcilibyśmy wyjaśnic wszystkie potencjalne problemy. jest "do wzięcia" piekny, nowy domek, ale nie ma garażu i jest na najwyższym końcu pochyłej działki. w związku z tym że IMHO dom na wsi bez garażu to wielkie nieporozumienie to chciałbym pomyślec o budowie garażu zanim wezmę dom i okaże się że do końca życia buma będzie stała pod chmurą. wpadłem na pomysł że możnaby tam postawic 2-stanowiskowy garaż częściowo "wkopany" w zbocze z tarasem na dachu ale NIE MA NIGDZIE DO TEGO PROJEKTU. widział ktoś z Was coś takiego? mógłbym ew zobaczy foty? skąd wziąc projekt? z góry dzięki za pomoc pzdr. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 projekt mojego garazu robil mi znajomy, wg moich wytycznych kosztowalo mnie to 1000zl musisz znalezc firme robiaca takie projekty ps. do kosztow z ewentualnego kosztorysu dodaj 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dokładnie pozostaje Ci projekt indywidualny wg Twojego widzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Lipa straszliwa, chata z 2008r, wilgo, cieknie dach, masakra jakaś. Będziemy się dalej rozglądac. Dzięki za sugestie, może się przydadzą przy następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi