quad4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 spokojnie, dalej tego nie zrobilem, narazie musze zaplacic za mieszkanie i nie wiem skad siano wezme na to ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Tak myslalem ze to wlasnie "to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 spokojnie, bez nerwow dalej tak jezdze ... taki okres teraz ze przy beti sie nic nie dzieje ... ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 quad4- lekkie jajka sobie robisz-poczytaj pare swoich postow powyzej. 1.co to moze byc? 2.Kilka propozycji 3.Wizyta u mechanika i DIAGNOZA 4.Juz zapomnialem co to i mechanik pewnie tez zapomnial 5.Jeszcze tego nie zrobilem ale jak zrobie to napisze 6.Czego sie czepiacie -Napisalbym ale w pkt 4 przeciez zapomnialem Nie mam wiecej pytan(typowy strzal w kolano na forum motoryzacyjnym gdzie info sie wymienia) I wcale sie nie spinam bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 co ??? Po prostu nie robie tego bo nie mam siana akurat na to teraz. Jak zrobie to napisze w czym problem ? ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Będziesz robił jak będzie kasa to mogłeś napisać co to,a nie pisać - zapomniałem lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Można to jakoś zgłosić do zamknięcia? Bo to jakieś nieporozumienie co się tutaj dzieje... lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 hahaha ludzie ogarnijcie sie na prawde ... Napisalem, ze zapomnialem i zapomnialem. Nie jestem mechanikiem ani tym bardziej sie na tym nie znam, podziekowalem juz za wasze propozycje pewnie slyszeliscie juz kiedys powiedzenie co dwie glowy to nie jedna (a moze nie bo co po niektorzy robia tu bledy jak w przedszkolu ) nie operuje na codzien terminami typu wal, korbowod itp, itp ... Pawel mi mowil pare mozliwosci, to bylo szmat czasu temu, napisalem na forum po to aby poznac opinie osob ktore wiedza cos na ten temat a przedewszytkim osob ktore mialy taki sam problem... Po to to zrobilem... zawsze jak jade do mechanika to mu przedstawiam propozycje innych osob i mu jest wtedy latwiej ustalic przyczyne... A teraz wy wszyscy myslicie ze ja wam nie powiem co to bylo ? No chyba nie .... Smiech na sali... Napisalem ze jak sie tym zajme to na pewno napisze co to jest/bylo ... Narazie tego nie ruszam i tyle. Fajnie, dzieki za szybki odzew z propozycjami ale akurat powypadaly mi sprawy i nie mam siana zeby to zrobic. Pisalem to juz pare razy a dalej leca jakies dzikie komentarze ...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nie skumałeś w czym rzecz... Nie interesuje mnie Twoja sytuacja finansowa i czy kiedykolwiek to sobie naprawisz czy nie. Interesuje mnie natomiast diagnoza jaką postawił/stwierdził mechanik wtedy kiedy oglądał samochód w tej sprawie(bo pisałeś ,że u niego byłeś) Ktoś może mieć ten sam kłopot,mieć czas i mieć pieniądze by to naprawić. Jak chcecie to zamknijcie temat bo faktycznie dzikie komentarze się pojawiły i się chłopaka czepiają chłonni wiedzy forumowicze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale doskonale rozumiem w czym rzecz, oraz doskonale rozumiem jak funkcjonuje forum. Bylem u mechanola on mi pogadal o tych rzeczach ale jak dojechalem do domu to juz o tym nie pamietalem z prostej przyczyny ktora wymienilem wyzej. Nie zamykajcei tematu bo jak sie tym zajme to z checia napisze co to bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi