Jaro Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam. Mam pytanko do osób, które miały lub mają dystanse i wiedzą jak to jest Otóż chciałbym zakupić fele od e60, ale z tego co wiem otwór centrujący jest inny niż w e39. Czy orientujecie się czy jak dam dystans to tam jest nadal otwór centrujący czy wtedy "każda" fela podejdzie??? Jeżeli dystans załatwiłby sprawę to jaki minimalnie musiałbym zapodać? Ogólnie nie chciałbym stosować dystansu, ale wolę to niż rozwiercać felgi... Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Niewiem jaki otwór ma felga od e60 ale powiecmy ze ma 72 to musisz dystans zamówić 74na72 zeby pasowało do e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ale jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jest szukaj na allegro bo tam znalazłem Flansze dystansowe dystanse KUTE BMW 74,1 - 72,5 (3996889310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jaro trzeba było dzwonić do mnie a ja bym wszystko wytłumaczył... w e39 prerobiłem kupe dystansów.. trzeba kupić 15mm bo to jest chyba minimum aby zrobić centrowanie... ja miałęm tak na styling 166 jak jeszcze w stensy sie nie bawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No ja właśnie o 166 myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 firmowe dystanse maja centrowanie juz od 12mm (np. D&W) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No ja właśnie o 166 myślę NIEEEEEEEEEEEEEEEE......... bierz st 95!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Przemo. Powiem Ci, że właśnie te albo te. Za 95 napewno przemawia cena Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 bierz st 95!!!!!!! dobrze radzi happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi