Mietekk Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Czy możecie wytłumaczyć mi czy były jakieś różne rodzaje reflektorów w przedlifach w sedanach ? np. halogen zwykły, xenon zwykły z ringami a, xenon zwykle z ringami b, skretny xenon itd. itp. ? Własnie stałem się posiadaczem e90 przed liftem i zastanawiam się nad zmianą swoich halogenowych bez ringów na xenon z ringami i orientacja w temacie jakie lampy moge dostac bardzo by mi pomogła Edytowane 12 Marca 2014 przez Mietekk poprawa tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Miałeś halogen, bi-xenon i bi-xenon skrętny. Po wymianie halogenu na bi-xenon czy skrętny czy nie musisz kodować samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi