Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW mojego sąsiada ! Co myslicie o tej maszynie :D ?

Dj Grevious

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...

Osobiście lubię jak autko wygląda zupełnie niepozornie a pod maską drzemie kupa kucyków.

U siebie jeszcze została mi zmiana tylnych lamp na takie z białymi kierunkami, czy to będą z M3 czy ala M3 kasa pokaże.

Co do bawarki o której mowa, to akurat dziwnm trafem jak jej zdjęcie pojawiło się na forum to niedługo później miałem okazję ją zobaczyć na drodze i mimo że także nie jestem zwolennikiem skrajnego(myślę że o tej beemce można to powiedzieć w dobrym znaczeniu tego słowa) tunningu to jednak ta beemeczka robi wrażenie i całkiem dobre wrażenie.

OK, na światłach z moją niepozorną 323 koleżkę bym zrobił, ale w momencie gdyby moja i jego buma stała np. na wystawie na rynku, targach czygdziekolwiek to rzuacałaby się bardzo w oczy i to pozytywnie :)

Jest tyle skaszanionych autek, że myślę że warto docenić kogoś kto robi furę na swoje widzimisie, fakt że mocno dyskusyjne widzimisie, ale furka jest łądnie zrobiona, także duży plus dla furki, bo naprawdę zwraca się na nią uwagę na mieście <bmw_1>

widzialem ja ...

nie bede komentowac bo przeciez kazdy ma swoj gust i gusta : )

przynajmniej nie zywica i plastiki ...

Widuje sie duzo gorsze ...

A co do kombiaka E36 wyzej to jst to co lubie :)

Lekki smaczek gleba fele .... I to jest to co ja preferuje :)

Juz niebawem moje E38 siada na glebie lekkiej i 17 lub 18 ale raczej na 18 :mrgreen: :twisted: