Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tylk mocne Beemki to orginalne Emki zadnych dodatkwiych psozerzen i spojlerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tylk mocne Beemki to orginalne Emki zadnych dodatkwiych psozerzen i spojlerow dokladnie !!! :D ja mam taki sam gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 wy sie sprzeczajcie a mi i tak sie bardzo podoba i co z tego ze ma malo koni ale jak wyglada jak bym taka trafil w tourningu to tez bym kupil <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie jestem fanem takiego stylingu, ale ta beemka wyglada zarabiscie!!! Jest profi zrobiona, wyglada jak jakaś fura DTM 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Pieknie zrobiona i mimo wszystko zazdroszcze tak zrobionego autka. Mniam kąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Osobiście lubię jak autko wygląda zupełnie niepozornie a pod maską drzemie kupa kucyków. U siebie jeszcze została mi zmiana tylnych lamp na takie z białymi kierunkami, czy to będą z M3 czy ala M3 kasa pokaże. Co do bawarki o której mowa, to akurat dziwnm trafem jak jej zdjęcie pojawiło się na forum to niedługo później miałem okazję ją zobaczyć na drodze i mimo że także nie jestem zwolennikiem skrajnego(myślę że o tej beemce można to powiedzieć w dobrym znaczeniu tego słowa) tunningu to jednak ta beemeczka robi wrażenie i całkiem dobre wrażenie. OK, na światłach z moją niepozorną 323 koleżkę bym zrobił, ale w momencie gdyby moja i jego buma stała np. na wystawie na rynku, targach czygdziekolwiek to rzuacałaby się bardzo w oczy i to pozytywnie Jest tyle skaszanionych autek, że myślę że warto docenić kogoś kto robi furę na swoje widzimisie, fakt że mocno dyskusyjne widzimisie, ale furka jest łądnie zrobiona, także duży plus dla furki, bo naprawdę zwraca się na nią uwagę na mieście <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 widzialem ja ... nie bede komentowac bo przeciez kazdy ma swoj gust i gusta : ) przynajmniej nie zywica i plastiki ... Widuje sie duzo gorsze ... A co do kombiaka E36 wyzej to jst to co lubie Lekki smaczek gleba fele .... I to jest to co ja preferuje Juz niebawem moje E38 siada na glebie lekkiej i 17 lub 18 ale raczej na 18 :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi