Mietekk Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Witam was serdecznie. Zarejestrowałem się na forum bo polecił mi je mój dobry kolega Lamik, za co bardzo dziękuję Większość czasu spędzam we Wrocławiu natomiast na weekendy uciekam do swojego rodzinnego miasta. Liczę na to, że sporo się od was dowiem (bo pytań będę miał sporo ) i poznam wielu ciekawych ludzi bmw_2 Edytowane 10 Marca 2014 przez Mietekk literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 siemka:)w jakiś weekend bedziesz musiał odpuścić powrót do domu bo na Spota zawitać trza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 bmw_2:bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Bardzo chętnie zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Siemkabmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Siemanko Czyli nie tylko ja czasem odpuszczam spoty z powodu weekendowych wyjazdów do rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonatanSolejek Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam i ja wszystkich serdecznie tytaj Donatan z Mińska Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 :bry::bry::bry::bry:bmw_beerbmw_beerbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 piona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Siema Mieciu :drunk: pokazuj gablote :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie mam za dużo fot, jedną znalazłem bo niedawno kupiona gablota Parę rzeczy w niej pozmieniam ale i tak jestem zakochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Siema :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi