beaver79 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 hej. Jak w tytule - mam do zrobienia 2 Rondle grafitowe (łuszczą sie masakrycznie) - macie jakieś namiary na firmę w okolicy Głogowa która zrobi w miare tanio i dobrze na ten sam kolor? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dobry temat, też szukam kogoś z okolic, do przemalowania 4 felgi w czasie krótszym niż 5 dni roboczych. Możliwe to? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Fel-Gum Wschowa macie blisko i podobno dają rade bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no i macie na forum mirasa od japońców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki. Zadzwonię do Wschowy i jeszcze do Lak Metu w Głogowie bo też podobno jadą proszkiem i wysmażają a dla mojej firmy robią dobrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Lakmet maluje proszkiem bardzo fajnie. Malowali mi felgi motocyklowe i na prawdę porzadna robota. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Panowie skorzystał ktoś z oferty ze wschowy? Musze oddac swoje na malowanie i uzupełnienie rantu. Cena mi odpowiada 400zł za komplet. Tylko teraz jakość wykonania dla mnie sie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jokeymiras robił u nich felgi i to chyba nie raz...raczej nie narzekał ale może ktoś inny się jeszcze wypowie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi