Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 poszukuje auta najprawdopodobniej do 30 tys .. ja jestem z pod Lodzi Sam obecnie mam E39 i 330d jestem zadowolony, ale potrzebuje auta do fun by jechac gdzies podziwiac i czasem dodac gazu nie ukrywam ze 330 ci by mi chyba najbardziej odpowiadalo wiadomo ze trzeba by bylo dorwac cos w dobrym stanie nie bite najlepiej Teraz tak .. co jest na allegro .. BMW 330 27500.00 PLN. - otoMoto.pl - oddalony odemnie okolo 340 km to auto chyba by najbardziej sprzyjalo mojim wymaganiom ale z tego co widac zderzak przedni jakos wisi prawdopodobnie pourywane zaczepy albo slizgi, wiec pewnie byl strzal z przodu, z tylu kolo rury wydechowej jest obdarty tylni zderzak i pomalowany pasek z tymi odblaskami zazwyczaj nie jest malowany i kwadracik na tylnim zderzaku co sie wkteca do wyciagania auta ma inny kolor, wiec moze byl malowany tez z tylu, oby nie deska rozdzielza ma licznik od anglika a auto jest z niemiec podobno wiec co do tego ze ma licznik czyli byl przelozony czyli mozliwe ze swieci na 2 strone niz europa a lampy xenonowe sa drogie szczegolnie ze one sa zwrotne .. zmieniaja kierunek poprzez skrecanie kierownica. skora wyglda na autentyczny przebieg nastepny to BMW 320Ci kabriolet 2003 rok 170KM Namysłów ? Tablica.pl ten - oddalony odemni z 130- 150 km z tego co widac raczej to jest granatowy albo czarny jeszcze nie doszlem niestety ma mneijszy silnik ale nie wiem do czego moge sie doczepisc z wygladu zewnetrznego a odnosnie wygladu wewnetrznego jest licznik .. tzn obramowki licznika srebrne przed liftem wiem ze po 2001/2002 byly one zakladane seryjnie ten model jest po lifcie i nie ma zadnych obramowek zegarow .. mam tez pytanie odnosnie znaczkow 330 320 i innych na budach po lifcie czy one cos maja tam przyklejane bo ogladalem ogloszenia w de i tam nic nie bylo po lifcie przed liftem powinny byc oznaczenia jak by ktos mial ciekawe ogloszenia prosze dodawac najlepiej blisko Zdunskie Woli Teraz pytanie odnosnie gazu .. czy R6 go toleruja i najlepiej jaka sekwencje zalozyc czytalem cos ostatnio ze gaz jest z jakims mieszalnikiem tzn sekwencja ze dodaje benzyny czy oleju juz nie pamietam by gaz nie byl tak suchy i nie tarl pierscieni w tlokach tzn chyba oleju .. to ze gaz sie przelancza po temperaturze to juz norma przy sekwencji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 z tymi pierścieniami zegarów w poliftach to się nie zgodzę widziałem już takich sporo i niewiele ich miało, ja też sam zakładałem, ten samochód z Namysłowa oglądałem, ogólnie w dobrym stanie miał tam jakieś rysy, chyba na masce, auto więcej stoi niż jeździ, bo koleś siedzi chyba w anglii jak dobrze z rozmowy pamiętam, kolor ciemny granatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 dobrze wiedziec i dzieki za info BASTARS koles mi odpisal wiec sie go wypytalem wiecej tnz o ta niebieska .. mianowicie .. co do koloru ''orient blau , czyli ciemno granatowy skrzynia 5 nie ma xenonow i zarazem spryskow lamp bo tylko do xenonow sa spryski montowane'' zapytalem co do sladow bicia itp stanu zawieszenie i i skad auto przyjechalo czekam na jego odpowiedz jestem ciekaw jak ten silnik wspolpracuje z gazem .. i jak ogulnie pracuje .. BASTARS mam pytanie jak sprawdzales ta bawarke jak to mierzyles ja miernikiem lakieru podlanczales kompa by sie dowiedziec wiecej ? to proste pytanie bo jak mam kupic to musze wiedziec czy warto .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 BASTARS z tymi pierscieniami .. to gdzies wyczytalem .. moze nastepna bledna poszlaka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie niczym nie sprawdzałem, po prostu kiedyś zagadałem z kolesiem i tak oblukałem furę w koło, zgadza się xeńca nie ma, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 BMW E46 Cabrio Igła Siemianowice Śląskie ? Tablica.pl dorzuce do tematu jeszcze nie na moja kieszen .. co prawda przed liftem ale czarna .. i ma navigacje z poliftowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jeszcze jest ta .. BMW 325Ci Cabrio Dobrodzień ? Tablica.pl zlota .. co prawda kolor mnie odrzuca .. byl ktos ogladac widac ze ma inne swiatla na przodzie .. niby 2.5 i gaz i za 25 tys .. raczej do mnie nie przemawia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ta zlota wozila sie w zaprzyjaznionym klubie BKP. Forum BMW Klub Południe - :: Strona Główna Chyba, ze to jakis zbieg okolicznosci, podobne auto na podobnych blachach ale watpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 z tego niebieskiego cabrio 2.0 odpowiedz uzytkownika co do tego czy auto bylo kiedykolwiek uderzone nie potrafie nic powiedziec gdyz wyglada bardzo dobrze szczeliny rowne auta nie sciaga czy cos w tym stylu , wiec poduszki raczej oryginalne , pod miernikiem lakieru nigdy nie testowalem nie jestem osoba szykujaca auto pod sprzedaz , auto posiada delikatny dolek kolo wlewu paliwa taki po kamyku i odprysk lakieru na masce tez od kamyka ale zaprawilem orginalnym lakierem bmw orient blau po prostu zeby nic nie skorodowalo , na aucie nie ma zadnej korozjii , auto garazowane , co do silnika pali na dotyk zawsze czy zima czy latem pracuje rowno charakterystyka typowa dla 2x vanos dynamika na kazdym biegu , silnik nigdy nie widzial gazu , skrzynia pracuje rownez bez zastrzezen plynne przelozenia , auto przyjechalo do polski z niemiec , co do wkladu finansowego tylne opony jedynie beda wymagaly uwagi gdyz zostalo okolo 1mm do kostek ogranicznikowych wiec niedlugo beda wymagaly uwagi jedynie opony przod opony w dobrym stanie , swiezo bo jakies 4tys km po wymianie oleju , jezdzi na pelnym syntetyku , wymienilem rowniez plyn chlodzacy , pasek klinowy , filtr oleju , powietrza , kabinowy , nabita i odgrzybiona klimatyzacja i wymienione jeszcze nowe klocki na przodzie. najlepiej przyjechac zobaczyc przejechac sie bo nikt nigdy nie kupuje samochodu przez telefon z mojej strony nie mam nic do ukrycia jest jak napisalem co do poczynionych wymian mam rachunki itd i dodatkowo wpis w bazie danych w serwisie. pozdrawiam jak dla mnie nie wydaje sie to tak zle auto szczegulnie ze sprzedajacy w miare normalny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jak dla mnie nie wydaje sie to tak zle auto szczegulnie ze sprzedajacy w miare normalny .. odnioslem podobne wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 teraz prubuje urwac z ceny o 2 k .. i bedzie warte ogladania .. dzieki Nem za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Wlasnie doszedlem do wniosku ze 2.2 nie bedzie mi odpowiadalo wiec minimum to 2.5 i 3.0 ci Jest to ogloszenie w miare mi odpowiada BMW E46 330Ci, MPakiet,HARMAN,NAVI,ALU 18, Coupe, Cabrio Radom ? Tablica.pl czy ktos wie wiecej na temat tego auta, czy jest zarejstrowane na jakims forum z tego do czego mozna sie doczepic skoro taka na wypasie to gdzie ma spryskiwacze na reflektory ? xenony nie orginalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Specjalistą nie jestem ale od razu widać nieoryginalny ksenon (czyt. dołożony) - jest pokrętło zmiany wysokości świateł (na desce po lewej od kierownicy). Wydech to kwestia gustu aczkolwiek nie chciałbym latać czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Masz racje .. Pirooz co do kolesia .. to napisal ze auto zostalo porysowane przed przyjazdem z niemiec .. ma na to zdjecia wiec sa szanse ze nie bylo bite teraz pytanie ile jest w tym prawdziwego M pakiedu co przyjechalo z niemiec, czy wszytko bylo dokladane, lampy wszystkie wymieniałem osobiscie, ringi dołozone na zamowienie, swiatla dzienne itp. same lampy wyniosly mnie 3000zł. tlumiki z tylu 1000zl. karbony 1000zl. lusterka 200zl. to napisal mozliwe ze auto jednak jest godne zainteresowania wydech jak wydech byle nie warczal za mocno w mojim bylym nissanie mialem 3 cale na przelocie od turbiny wiec wszytko co daje mniej basu bedzie gralo ladnie moze nawet i wiekszy dystans da rade tym zrobic bez zatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Wiec tak .. rozwawzam kupno 2 aut .. BMW SERIA 3 IV (E46) 330 CI w to moze pojade w niedziele je obejrzec ale narazie koles ma kupca z tego co mowil to auto bylo uderzone z przodu lekko fartuch dostal podobno uderzenie bylo powyzej zderzaka wiec caly m pakiet zostal nienaruszony koles wymienil swiatla na poliftowe xenonowe i spryskiwaczen na lampy nie dzialaja podobno dzialaly teraz mam tu bardziej niewiadoma ta jest o 300 + km oddalona odemnie ponizej 2 ogloszenia tego samego auta BMW 330 27500.00 PLN. Białystok - otoMoto.pl BMW SERIA 3 IV (E46) 330 Tani kabriolet, warty uwagi! o numerze vin .. WBABW53474PJ94734 po rozmowie z kolesiem mowil ze zderzak jak na zdjeciu nie jest spasowany auto wczesniej bylo wystawione jako pojazd sprowadzony z niemczech obecznie jest z USA podobno navigacja dziala na terenie europy czyli polski i ta z tylniego zderzaka zaslepka na hak jest innego koloru podobno ten koles co wstawial do komisu kupil ja z allegro .. z tylu wydaje mi sie ze zderzak byl malowany bo tam gdzie sa odblaski nie powinno byc malowane + ma obtarcie kolo wydechu z przodu zderzak wisi wiec jest zle spasowany albo pourywane zaczepy pewnie strzal z przodu dostal i byl tez malowany nie wiem czy jest tu jakis chrom pakiet ale ma chromowane listwy na bokach + klamki co do licznika ma a km a powinna wersja z USA miec w milach po rozkodowaniu winu .. wyszlo [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=class: header1]Parts Search (Vehicle Parts)[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=class: header2]PJ94734 BW53 475 N6NG 3' E46 Convertible 330Ci USA L M [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD=class: border][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: table, align: center]S226A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Sports suspension settings[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S388A[/TD] [TD=class: table, align: left] VERDECK SCHWARZ[/TD] [TD=class: table, align: left] Softtop, black[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S431A[/TD] [TD=class: table, align: left] INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND[/TD] [TD=class: table, align: left] Interior mirror with automatic-dip[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S438A[/TD] [TD=class: table, align: left] EDELHOLZAUSFUEHRUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Fine wood trim[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S441A[/TD] [TD=class: table, align: left] RAUCHERPAKET[/TD] [TD=class: table, align: left] Smoker package[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S459A[/TD] [TD=class: table, align: left] SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY[/TD] [TD=class: table, align: left] Seat adjuster, electric, with memory[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S481A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER[/TD] [TD=class: table, align: left] Sports seat[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S488A[/TD] [TD=class: table, align: left] LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER[/TD] [TD=class: table, align: left] Lumbar support, driver and passenger[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S494A[/TD] [TD=class: table, align: left] SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER[/TD] [TD=class: table, align: left] Seat heating driver/passenger[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S508A[/TD] [TD=class: table, align: left] PARK DISTANCE CONTROL (PDC)[/TD] [TD=class: table, align: left] Park Distance Control (PDC)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S521A[/TD] [TD=class: table, align: left] REGENSENSOR[/TD] [TD=class: table, align: left] Rain sensor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S522A[/TD] [TD=class: table, align: left] XENON-LICHT[/TD] [TD=class: table, align: left] Xenon Light[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S524A[/TD] [TD=class: table, align: left] ADAPTIVES KURVENLICHT[/TD] [TD=class: table, align: left] Adaptive Headlights[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S534A[/TD] [TD=class: table, align: left] KLIMAAUTOMATIK[/TD] [TD=class: table, align: left] Automatic air conditioning[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S640A[/TD] [TD=class: table, align: left] AUTOTELEFONVORBEREITUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Preparation f tel.installation universal[/TD] [/TR] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Code [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (interface) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (EPC) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S650A[/TD] [TD=class: table, align: left] CD-LAUFWERK[/TD] [TD=class: table, align: left] CD player[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S674A[/TD] [TD=class: table, align: left] HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON[/TD] [TD=class: table, align: left] Hi-Fi System Harman Kardon[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S692A[/TD] [TD=class: table, align: left] CD WECHSLER I-BUS VORBEREITUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Preparation, BMW 6-CD changer I-bus[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S785A[/TD] [TD=class: table, align: left] WEISSE BLINKLEUCHTEN[/TD] [TD=class: table, align: left] White direction indicator lights[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S788A[/TD] [TD=class: table, align: left] M LEICHTMETALLRAEDER[/TD] [TD=class: table, align: left] BMW LA wheel, Individual[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S925A[/TD] [TD=class: table, align: left] VERSANDSCHUTZPAKET[/TD] [TD=class: table, align: left] Transport protection package[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] Standard equipment[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD=class: border] [TABLE=width: 100%] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Code [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (interface) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (EPC) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S210A[/TD] [TD=class: table, align: left] DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC)[/TD] [TD=class: table, align: left] Dynamic stability control[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S249A[/TD] [TD=class: table, align: left] MULTIFUNKTION FUER LENKRAD[/TD] [TD=class: table, align: left] Multifunction f steering wheel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S255A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPORT-LEDERLENKRAD[/TD] [TD=class: table, align: left] Sports leather steering wheel[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S354A[/TD] [TD=class: table, align: left] GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE[/TD] [TD=class: table, align: left] Green windscreen, green shade band[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S399A[/TD] [TD=class: table, align: left] VERDECKBETAETIGUNG VOLLAUTOMATISCH[/TD] [TD=class: table, align: left] Softtop, electromech. all-autom.[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S473A[/TD] [TD=class: table, align: left] ARMAUFLAGE VORN[/TD] [TD=class: table, align: left] Armrest front[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S520A[/TD] [TD=class: table, align: left] NEBELSCHEINWERFER[/TD] [TD=class: table, align: left] Fog lights[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S550A[/TD] [TD=class: table, align: left] BORDCOMPUTER[/TD] [TD=class: table, align: left] On-board computer[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S645A[/TD] [TD=class: table, align: left] RADIO-STEUERUNG US[/TD] [TD=class: table, align: left] BMW US Radio[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S661A[/TD] [TD=class: table, align: left] RADIO BMW BUSINESS[/TD] [TD=class: table, align: left] Radio BMW Business (C43)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S823A[/TD] [TD=class: table, align: left] HEISSLAND-AUSFUEHRUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Hot-climate version[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S832A[/TD] [TD=class: table, align: left] BATTERIE IM KOFFERRAUM[/TD] [TD=class: table, align: left] Battery in luggage compartment[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S845A[/TD] [TD=class: table, align: left] AKUSTISCHE GURTWARNUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Acoustic belt warning[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S853A[/TD] [TD=class: table, align: left] SPRACHVERSION ENGLISCH[/TD] [TD=class: table, align: left] Language version English[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S876A[/TD] [TD=class: table, align: left] FUNKFREQUENZ 315 MHZ[/TD] [TD=class: table, align: left] Radio frequency 315 MHz[/TD] [/TR] [TR] [TH=class: table, width: 10%] Code [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (interface) [/TH] [TH=class: table, width: 45%] Description (EPC) [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center] S992A[/TD] [TD=class: table, align: left] STEUERUNG KENNZEICHENBEFESTIGUNG[/TD] [TD=class: table, align: left] Control of number-plate attachment[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] jak by sie ktos czegos dopatrzyl prosze pisac Edytowane 19 Marca 2014 przez Errtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Przerwę to combo, nie pozwolę na 5 postów pod rząd bez edytowania. Errtu popraw się i zedytuj swoje posty bo nikt Ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Przerwę to combo, nie pozwolę na 5 postów pod rząd bez edytowania. Errtu popraw się i zedytuj swoje posty bo nikt Ci nie pomoże. Przepraszam za to nieuporzadkowanie .. juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No i bomba :dance: Z tego co widzę przednia szyba ma zielony pasek więc może nawet jest oryginalna - zgadza się z tym co w VINie. Ale w końcu to auto jest z Niemiec czy USA? bo raz piszesz tak a raz tak. To sam sprzedający może tego nie wie? Tak z innej beczki troszkę - spróbuj może zejść troszkę z pojemności/mocy i zamiast 3.0 poszukać np. 2.8 albo 2.5 za takie same pieniądze. Powinieneś trafić egzemplarz z lepszym wyposażeniem i może bardziej pewną przeszłością tutaj (jak na mój gust) jest strasznie dużo niewiadomych. Historia z życia (mojego) - na początku marzyłem o 3.0, ewentualnie w grę wchodziło 2.8. Ostatecznie skończyłem z moją 2.0 150 KM którą się jaram po dzień dzisiejszy Zwyciężyło wyposażenie, stan, przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Miałem kilka cabrio w e46 :lol: auto sporo waży podłoga jak w czołgu więc żeby jeździło mniej jak 3.0 nie szukaj 2.5 nie jedzie a 2.2 to ledwo zipie , ta pierwsza z linku troszkę dziwne ze ktoś wpakował sporo kasy w lifcik i lampy też od polfitowej 3.0 ze srebrnym wkładem ja bym dobrze sprawdził wyposażenie z vinem , auta z usa to bym nie brał nikt całego nie przywozi bo licząc koszt transportu opłaty i zamrożenie kasy zanim to przypłynie i się sprzeda to trwa więc zysk musi być spory żeby się taka inwestycja amerykańska zwróciła handlarzowi :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errtu Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ok Zamykam temat auto juz kupione zadne z tych powyzej Jest to E46 2003 330ci jak rocznik mowi po lifcie z prawie wszystkim po winie tez sie wszystko zgadza bez grama szpachli wiec mysle ze sie udalo co do wyposerzenia i opisu wrzuce w dzial moj bimer jak dojedzie do mnie tzn jak juz bede mial pod domem, bo jeszcze obecnie jest na formie zalatwiania papierow i rejstracji. Z gory dziekuje za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi