Nev Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 no i jak efekty? ile zyskales miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nev, nie widziałem postu wcześniej, sorki. Nadkola zagięte w sumie na żyletkę, prawe na pewno, lewe trochę mniej, bo sam przy tym grzebiąc trochę dałem d***y. Niestety, była szpachla, prawy błotnik mocno popękał, na lewym w sumie widać tylko delikatne nierówności na zewnętrznym rancie błotnika. Muszę coś zrobić ze sprężynami z tyłu, bo na dziurach obrywa... zderzak. Rozmawiałem już z Leo i pewnie za jakiś czas zdecyduję się na betony, które mi zaproponował i jeszcze bardziej spróbuję wysunąć koła. Na tę chwilę siedzi tam 19", 9,5j z 215/35, ET40 + dystans 20mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To standard, że zderzak obrywa, jak odbierałem swoje auto od Majkiego to stwierdził, że zderzak się dotrze. Daj jakieś zdjęcia co tam upchnąłeś Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Dnia 12 września 2017 o 09:05, Kamil_89 napisał: To standard, że zderzak obrywa, jak odbierałem swoje auto od Majkiego to stwierdził, że zderzak się dotrze. Daj jakieś zdjęcia co tam upchnąłeś Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ciężko mówić o upchnięciu czegoś, bo siedzi tam tylko 9,5j ET40 + dystans 2cm na oponie 215/35/19. Cała ta szopka (+ regulowane wahacze i cambery przód/tył zakładane u Leo na początku września) to przygotowanie auto pod styling 95 w dwóch szerokościach tj. 9j i 10j na przyszły sezon. Zdjęcia podrzucę jak zrobię jakieś sensowne. Na tę chwilę mam takie, chociaż za dużo tu nie widać... A zderzaka szkoda, bo trochę go przytarło, a trochę mnie kosztował, bo to z mpaka. EDIT: zrobiłem kilka zdjeć, niestety ciemno juz bylo. Przy sprężynach betonach myśle ze jeszcze o cm bedzie mozna wypchnąć koła, ale ze zderzaka to juz nic chyba nie zostanie... Edytowane 17 Września 2017 przez Podi93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 wez sie nie wyglupiaj z 95, te kola sa zaj*biste, 95 zepsuje caly samochod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Jak będziesz chciał te targać to daj cynk, może funfel do E39 weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Dnia 20.09.2017 o 00:12, Nev napisał: wez sie nie wyglupiaj z 95, te kola sa zaj*biste, 95 zepsuje caly samochod! Jestem zakochany w S95 od pierwszego wejrzenia, siedzą idealnie w e46 coupe moim zdaniem W moich Dare denerwują mnie trzy rzeczy: 1. Niestety bezczelna chińska podróba, 2. Za duże ET, 3. Preferowałbym szerokości minimum 9 i 10j. Dnia 20.09.2017 o 00:22, Pawel4freak napisał: Jak będziesz chciał te targać to daj cynk, może funfel do E39 weźmie. Ok, będę pamiętał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 10 jak chcesz upchać do coupe to albo naciąg u uj albo wyspać nadkola, szukaj 4x9cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Koniecznie chcę 10j na tyle, opony będą na pewno 215/35, zresztą z przodu na 9j też takie, bo niestety węższych 19' już nie ma Ponadto mam zaklepane ranty + regulowane wahacze dolne, więc myślę, że da się to jakoś upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Malował ktoś z was coś u Majkiego? Mam te dwa błotniki do pomalowania, zastanawiam się nad nim. Jakieś opinie? Nadkola zaklepał, ale malowanie to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Malował mi cale auto Wyszło nieźle. Super hiper jak fabryka nie jest ale jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 15 godzin temu, Pawel4freak napisał: Malował mi cale auto ile $$$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Godzinę temu, Nev napisał: ile $$$? 4200 PLN wtedy wyszło + nowe błotniki, klapa bagażnika. W moim temacie jest wszystko opisane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 hmmm 4200 to nie majatek, spodziewalbym sie z 6,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 To bylo bez dachu. Teraz może cena sie zmieniła jeżeli by chcial robić cale auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dnia 23.09.2017 o 18:11, Podi93 napisał: Malował ktoś z was coś u Majkiego? Mam te dwa błotniki do pomalowania, zastanawiam się nad nim. Jakieś opinie? Nadkola zaklepał, ale malowanie to inna bajka U mnie malował, ale drugi raz bym tam nie dał auta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 9 minut temu, Kandyn napisał: U mnie malował, ale drugi raz bym tam nie dał auta.. Dlaczego? Co poszło nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) 4 minuty temu, Podi93 napisał: Dlaczego? Co poszło nie tak? Musiałbyś zobaczyć na własne oczy. Mogłem to oddac do poprawy, ale nie chciało mi sie juz kłócić. Poprostu drugi raz tam nie oddam. Ogolnie to na słupku A miałem parcha. Usunął i tak pomalował, że biały pokład przebija przez niebieski kolor lakieru. W dodatku juz parch wyłazi znowu.. Edytowane 26 Września 2017 przez Kandyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartu_1991 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 SiemankoPodbijam temat. Ktoś z forumowiczów zajmuje się rokowaniem albo ma rolke do udostępnienia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 ...podepnę się pod temat. Czy może zna ktoś lub wie gdzie we Wrocławiu zroluję tylne nadkola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthurE36 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Też się podpinam pod pyta, ale widzę że tu wiatrem chula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykosss Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Halo halo odgrzewamy kotleta😆 Czy Majki we Wrocławiu dalej roluje nadkola? Albo macie może kogoś kto to robi? Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi