hall Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich . Posiada ktoś z forum maszynkę do rolowania nadkoli lub polecicie kogoś we Wro gdzie można podjechać i zrobić to od ręki . Pytanie Nr 2. Jaką przestrzeń można uzyskać przez zrolowanie. Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2014 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jaką przestrzeń można uzyskać przez zrolowanie. Co chcesz upychac napisz konkretnie wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Mam zamiar wypchnąć felgę dystansem 20 mm . Felgi 8 cali ET35 jak dobrze pamiętam przy obciążeniu trze jak jestem sam idzie jechać . Opona 205/45/R17 PS Dziś spaliłem trochę gumy na oponach :lol: . Edytowane 8 Marca 2014 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 robiac to schludnie uzyskasz 15-20mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 robiac to schludnie uzyskasz 15-20mm Tyle by mi spokojnie wystarczyło , trzeba tylko jeszcze znaleźć odpowiednią osobę do wykonania takiej operacji we Wro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tyle by mi spokojnie wystarczyło , trzeba tylko jeszcze znaleźć odpowiednią osobę do wykonania takiej operacji we Wro . Znalazłeś tą odpowiednią osobę czy sam robiłeś? musze w swojej też zrolować troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Sam się podjąłem rozwałkowania , jestem zadowolony miejsca przybyło . PS. Rolka klubowa widziała już nie jedno nadkole dlatego jej stan nie jest idealny i brakuje jednego elementu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Popękał lakier, coś musiałeś później robić z nadkolem? czy obyło się bez szkód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jak nadkola zdrowe to raczej nic nie powinno się dziać...tak mi się wydaje Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Popękał lakier, coś musiałeś później robić z nadkolem? czy obyło się bez szkód? Nadkole nie popękało odpad jedynie lakier od wewnętrznej strony nadkola gdzie podchodzi już rdza i jest do roboty . Jak masz zdrowe nadkole robiąc z umiarem nie popęka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawa112 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam Panowie, podbijam temat. Czy ktoś we Wrocławiu i okolicach podejmie się zrolowania tylnych nadkoli w e36 coupe? Oczywiście odpłatnie. Nadkola zdrowe, świeżo co zrobione, zależy mi na tym żeby nie uszkodzić lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Gwarancji, że nie popęka nikt Ci nie da bo to loteria. Matrixx ma u siebie, wypożyczasz na określony czas. Jak Ci zacznie pękać lakier to leć grubo i wyciągaj tyle ile się da lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Samą rolkę wypożyczysz bez problemu, ale znalezienie kogoś kto się tego podejmie to inna bajka. Ja u siebie w e46 mam zaklepane nadkola bo rolować się nie dało. Gwarancji nikt nie da, bo na ogół mniej lub bardziej pęka. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kamil, a klepałeś sam czy ktoś Ci to ogarnął? Bo ja też chcę poszerzyć, ale te wszystkie wypowiedzi strasznie podcinają skrzydła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kamil, a klepałeś sam czy ktoś Ci to ogarnął? Bo ja też chcę poszerzyć, ale te wszystkie wypowiedzi strasznie podcinają skrzydła... Ja sam rolowalem plus wypychalem nadkola i nic się nie stało także to różnie. Też trzeba z głową, i powoli to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu/// Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Panowie też teraz czeka mnie ten zabieg. Wiecie może gdzie obecnie znajduje się klubowa rolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Kamil, a klepałeś sam czy ktoś Ci to ogarnął? Bo ja też chcę poszerzyć, ale te wszystkie wypowiedzi strasznie podcinają skrzydła... Oddałem auto do zrobienia, sam nie mam wyczucia. U mnie na szczęście zrobiło się tylko minimalne pęknięcie na samym rancie, które zostało zakonserwowane. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Oddałem auto do zrobienia, sam nie mam wyczucia. Podrzuć proszę namiar na priv, ile płaciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jak ktoś będzie zainteresowany od Poniedziałku będzie nowa rolka u mnie do wypożyczenia bmw_1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cześć. Odgrzewam temat. Polecicie kogoś we Wrocławiu, kto wykona rolowanie w e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Majki z zakrzowa/psiaka, 695 870 919, czasem na spoty przyjezdza, robil u mnie i dobrze wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mocno rolowałeś? Nic nie popękało? Nadkola miałeś zdrowe i "czyste"? Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ponad centymetr urwalismy, nic nie popekalo, ale na to nie ma reguly - mozesz wyjac auto spod koca w stanie salonowym po 15 latach i cos popeka, a mozesz rolowac gruza i nie stanie sie nic. probuj tak czy inaczej, jak peknie to pomalujesz - no albo od razu mozesz sobie wspawac customy ale zaplacisz pewnie 8x wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Też robiłem nadkola u Majkiego i wyszło dobrze, pęknięcie lakieru było minimalne na samym rancie, ale na to nie ma zasady i nikt nie da gwarancji, że nie pęknie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podi93 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Auto już u Majkiego, do odebrania o 16.00. Liczę się z tym, że pewnie coś popęka, wczoraj robiłem sam jedną stronę, na której była szpachla na błotniku i średnio to wyszło, miał spróbować jeszcze uratować ile się da. Dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi