Gość nibiru Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A wiecie, że w styczniu miasto Wrocław wydało na odśnieżanie 5000000zł....(parodia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ja przezylem chwile grozy w poniedzialek jak jeszcze nie bylo sniegu, jadesobie przez miescine za walbrzychem 60 km/h i tu nagle za zakretem 150m lodu od kraweznika do krazeznika i na dodatek jechalem z gory a nachylenie bylo naprawde dosyc mocne. juz myslalem ze po mojej buni:( ale udalo sie a szok byl tek wielki ze ogolnie drogi byly suche a w tym miejscu splywala woda ze zbocza na ulice. na stu metrach tego lodowiska byly juz trzy auta rozpieprzone. a mi sie udalo a zawsze jezdzilem w przekonaniu ze jak jest lód na wyjezdzonych(koleinach) pasach to tlumczylem sobie ze zjade do kraweznika i zalpie przyczepnosc,(tak zawsze dawalem rade) ale jesli niema sniegu tylko sam lód to lipa. bunia cala a teraz po sniegu kazdy zakret bokiem, specjalnie jezdze bocznymi. dzis rano bym tramwaj zahaczył. bo MOJA BUNIA DLUGA:) ALE OCZYWISCIE WYSZEDLEM Z OPRESJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ja przezylem chwile grozy w poniedzialek jak jeszcze nie bylo sniegu,jadesobie przez miescine za walbrzychem 60 km/h i tu nagle za zakretem 150m lodu od kraweznika do krazeznika i na dodatek jechalem z gory a nachylenie bylo naprawde dosyc mocne. juz myslalem ze po mojej buni:( ale udalo sie a szok byl tek wielki ze ogolnie drogi byly suche a w tym miejscu splywala woda ze zbocza na ulice. na stu metrach tego lodowiska byly juz trzy auta rozpieprzone. a mi sie udalo a zawsze jezdzilem w przekonaniu ze jak jest lód na wyjezdzonych(koleinach) pasach to tlumczylem sobie ze zjade do kraweznika i zalpie przyczepnosc,(tak zawsze dawalem rade) ale jesli niema sniegu tylko sam lód to lipa. bunia cala a teraz po sniegu kazdy zakret bokiem, specjalnie jezdze bocznymi. dzis rano bym tramwaj zahaczył. bo MOJA BUNIA DLUGA:) ALE OCZYWISCIE WYSZEDLEM Z OPRESJI. zobaczyć e32 latającą bokiem to jest widok :mrgreen: :mrgreen: może na lotnisku zobaczymy w niedzielę :?: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja chcialem o 5 nad ranem pojechac dzisiaj na parking pod lidla na hubskiej ale nie wyszlo, tak mnie przysypalo ze wyjechac nie chcial , zrobilem jedno, drugie , trzecie podejscie i wtedy pomyslalem ze to moze sila wyzsza i zrezygnowalem hehe. ale czemu zimówek nie masz, taka jazda to samobójstwo :evil: Zgadzam sie w 100% tylko ze aut kupilem pod koniec lata, pozniej zimy mialo nie byc wiec nie zakupilem zimowek naten sezon jeszcze ;/ mowilem sobie ze jak juz cos spadnie to polerzy jeden dzien i tyle a autko wtedy postoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dzis jechalem BMW 318i E36 na letnich oponach, masakra nie da sie tym jezdzic... I nie mwocie, ze nie ma roznicy miedzy letnimi a zimowymi... Bo ma :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 To jest oczywiste, nawet 316 na letnich jedzie sie bardzo ciezko. Naszczescie zimowki juz sa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A ja chciałam dodać , że dużo jeżdżę, a to moja pierwsza zima z BMW i bałam się bardzo ,ale jeździ mi się super !! Nie znam się, ale wolę tylny napęd, kiedyś jeździłam sierrą 2l i też się fajnie jeździło bo innymi to już gorzej. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzis mialem najdluzsza podroz z uczleni.... Przed Nysa Tir sie wysypal z samochodami i tzreba bylo obejchac, wiochami, gdzie mnostwo sniegu, zaspy... Jak na rajdzie szwecji... kumpel w E30 320i dawal rade :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A mi rano auto nie odpalio ten akumulator 74 ah tez umarlak jeszcze 4 dni do wypłaty !! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dziś widziałem jak calutki transport E65 stoczył się do rowu (żadne auto nie wyleciało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dziś widziałem jak calutki transport E65 stoczył się do rowu (żadne auto nie wyleciało dlatego jest ciezlo mlodym szoferom znalesc tyre na 'lore' tam lataja tylko stare wygi; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dziś widziałem jak calutki transport E65 stoczył się do rowu (żadne auto nie wyleciało dlatego jest ciezlo mlodym szoferom znalesc tyre na 'lore' tam lataja tylko stare wygi; mogla jedna spac schowalbym sobie w garazu mieszkam nie daleko http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/51,35751,3881553.html?i=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi