koko090681 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 chciałem dzisiaj wymienic sobie rolki napinaczy -kupiłem po numerze czesci ale nie pasowały -rolki które mam w aucie są firmy eni czy jakoś tak ,spisałem sobie numery tych rolek ale okazuje sie że nie ma takich czesci o tych numerach są jakies inne zamienniki innych firm ale też sa jakieś inne -rozmiarami sie zgadza ale nie pasują do śrub ktoś morze wymieniał te czesci i moze powiedzieć jakie kupował ??????? Napęd pasowy pompy wody/prądnicy BMW 3' E46 325i Limousine ECE - Lista części chodzi o nr 6 i 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Podaj nr rolki którą spisałeś, będzie łatwiej Tobie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Koko ale w czym leży problem ? W e46 występowały 2 rodzaje układów pasków wielorowkowych. Różnica polegała na rodzaju napinacza (hydrauliczny lub spręzynowy) w zalezności który masz u siebie takie tez rolki będziesz potrzebował. Kupiłeś rolkę na mimośrodzie czy z wgłębieniem w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Koko ale w czym leży problem ? o to chodzi że w serwisie po vinie chcieli mi dać dwie różne ,które całkiem inaczej wyglądały -ja mam dwie takie same - brałem w sklepie dwa różne komplety i nic -aż w końcu znalazłem w innym sklepie tak jak powinny być ale bez podkładek się nie obeszło -niby wszystkie wymiary takie same ale rolka za daleko nachodziła i tarła -podkładki 1,5 mm rozwiązały sprawe i hulają jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi