Andrii Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 kiedyś to samo robiłem w e38 725tds i latała jak wściekła zobaczymy koleś zajmuje się tym na co dzień dał gwarancje .nie będę jej katował cały czasz tylko do wyprzedzania i w trasie JEST DUŻO LEPIEJ.Oczywiście przed zmianą mapy jeździłem z nim i patrzył w jakim stanie jest skrzynia i silnik Firma nazywa się Autodiag Lubin . Na co dał gwarancję? Że jak Ci wypali dziury w tlokach to naprawi Ci silnik? To ciekawe P. S. Kiedyś do 2.5tds tez wrzuciłem chipa za 35e i latał jak szalony. Do momentu ukrecenia wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Powiem ci tak jakoś nie przejmuje się tym co będzie za 3 miesiące i jestem zadowolony nie dymi nie kopci pali jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Powiem ci tak jakoś nie przejmuje się tym co będzie za 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 nie lubie jak ktoś oszczędza pare groszy na BMW a tym m bardziej na seri 7 ... ale to twoje pienidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jeżeli nie za bardzo dolana to pewnie pojeździ. Pewnie, że lepiej na hamowni zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Co da hamownia h? To tylko sprawdzenie osiągów.. Jak ktoś wie jak zrobić chipa to zrobi go dobrze.. U mnie pomiary robił podczas jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 U mnie pomiary robił podczas jazdy... to znaczy miałeś hamownię, tyle, że drogową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Chip w e38 730d = koniec skrzyni, ta skrzynia to największa porażka w całej gamie bmw ciekawe kiedy się przekręci. Ja też takie pomysły miałem, ale młotkiem mi to z głowy wywalono kuog a skrzynia padła i bez chipa :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Tak kolego ale są dwa rodzaje skrzyń GM i ZF oczywiście ZF jest lepszy i jakoś nie narzekam wyciska 240 leci jak wściekła .A za miejsca to nie jednego zaskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A za miejsca to nie jednego zaskakuje. nooo ładnie startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 wydaje mi się ,że gm=diesel , a zf= benzyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 ZF był w 730d, a gm w 530d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi