drxz Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dzięki siwek, ja to zawsze na kaloryferze wieszałem a na ten pomysł nie wpadłem lolol Są też takie suszarki specjalne ale jak pojechałem do znajomego elektronika to powiedział że to się psuje cały czas bo to lampka, przełącznik, zawsze coś cieknie i bez sensu:4: Aha i piekarnik to prawie na LPG a z hybrydami bywa różnie Hola hola, przystopuj z tym LPG bo zaraz bedzie kolejnych 5 stron dlaczego LPG jest gorszy/lepszy ( od elektrycznego pieca:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) rure od ic wypinało nie dawało mi to spokoju...wczoraj o latarce o 22 rozbierałem na dworze to i jakiś ciu... opaskę,żle założył tą zaciskową..ząbkami nie w tą stronę i bolce w środku nie łapały rury:shock: a dzisiaj demontaż halogena... i tak uszczelka na 100% nie była mokra i jest to gumowa nie żadna gąbka,pianka cała gumowa z obydwu stron lewy Halogen zaparował na wieczór...ale na rano odparował a prawy nie ...więc nadkole zdjęte i halogen na slońce no i dalej szyby umyte wszystkie (2 razy bo za 1 razem mazie były pod słońcem) i auto na myjce a potem całe dokładnie szmatkami z mikro włókna Ps a za 2h jadę na Stację diagnostyczną na test zawieszenia bo...wystarczy po jakiś kamieniach jechać i coś stuka po prawej stronie ale nie wiem czy z prawej z przodu czy z tyłu...ciekawe co to bedzie Edytowane 13 Marca 2014 przez 5oul EDYTUJ POSTY - Kolejny OST dla Ciebie skończy się tymczasowym banem. Będziesz miał czas na czytanie regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No ciekawe :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 wszystko dokładnie mają sprawdzić i musi wyjść co tak stuka jak się np po kamieniach jedzie.... ha coś czuje ze prawa tuleja moze to być bo nie tak dawno lewa była robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 nie żadna gąbka,pianka Masz rację nie jasno się wyraziłem. W moim mniemaniu gąbka i pianka to tworzywo sztuczne formowane z udziałem nadciśnienia gazu (obojętnie jakiego) bądź też przez reakcję chemiczną. Sposób produkcji jest tutaj nie ważny. lewy Halogen zaparował na wieczór...ale na rano odparował a prawy nie ...więc nadkole zdjęte i halogen na slońce Wiesz co teraz zdałem sobie sprawę że ty nie mówisz o reflektorach świateł mijania i drogowych tylko o światłach przeciwmgielnych... Możesz zrobić zdjęcia tego reflektora? Szczególnie tego silikonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Pamiętaj jeśli wymienia się tuleje to zawsze po obu stronach czy to przod czy to tył , tak samo końcówki drążków, jak i amortyzatory , czy sprężyny amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 kurcze no już założyłem to.Tak o Halogenach mówię.. takie mam BMW 3 e46 e 46 LIFT 01-04 HALOGEN ORYGINALNY ZKW (3990562282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No masz halogeny poliftowe i tak one dokładnie wyglądają ale one często parują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 no właśnie jak zaparują tak już zostają zaparowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 już wróciłem do wymiany... prawa tuleja i luzy duże na dwóch sworzniach wahaczy z przodu:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 no to do roboty... kupuj tuleje, lewarek i smar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 chłopie ty masz jeszcze siłę do tej fury, tyle tych naprawlolol jak wbijam w ten temat to normalnie mi szwy na sercu puszczają :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ***a... pies sworzenie czyli trza wahacze 2 kupywać + tuleja prawa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie jesteś Klubowiczem fan Klubu Toyoty na którym nic sie nie dzieje, nikt nie ma problemów z autami i z nudów dręczysz właścicieli BMW? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 sworzenie czyli trza wahacze 2 kupywać + tuleja prawa ;/ jakiej firmy masz aktualnie założone wahacze? bo może wystarczy kupić same sworznie, a i tulei też nie kupuj całej tylko sam wkład i wciśnij ją w ucho, oszczędzaj kasę bo jeszcze pewnie Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 z tego co widzialem to na wahaczach ori logo BMW wyryte pewnie od nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No to całe wahacze do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 no to już. A nie da się wprasować sworznia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A nie da się wprasować sworznia?? daruj sobie takie wynalazki -całe nowe !!sworznie są nie wymienialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 to mam takie pytanie bo lema pewnie odpuszczę ze względu na cenę(gdyby to jeden padł to może i bym sie pokusił) zostaje ruviille 290zł febi 380zł i meyle hd 360 bodajże które były by dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 weź febi, ja 3 dni temu zmieniałem na taki bo jestem zadowolony z ostatnich, takie same przejechały u mnie 87tys km 4lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 mechanik mówi tak prawa tuleja ma duży luz już wiec do wymiany okej ale teraz kwestia wahaczy... prawy stuka co chwila na dołkach itp wiec prawy pasowało by wymienić i na to bym miał... ale kwestia lewego... lewy nie stuka ale ma też luz na sworzeniu..mniejszy niż prawy i teraz czy jest sens założyć tylko prawy+prawą tuleje i zbieżność czy nie? i ps; ile jest ogólnie wahaczy w e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 weź febi, ja 3 dni temu zmieniałem na taki bo jestem zadowolony z ostatnich, takie same przejechały u mnie 87tys km 4lata Ja mam mieszane uczucia co do tej firmy. Kupilem koncowki drazkow i jesli mechanik w Radwanicach się nie ***...l to są znowu do wymiany po 5 kkm ! Lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bimmer92 sprawdź od razu poduszki amortyzatorów bo za jakiś czas znowu coś Ci wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 tak sobie czytam i czytam i jak bym miał poborów 3tys miesiecznie na czysto bez utrzymania nikogo to bym na lema wszystko dawał a,ze jest jak jest i czytam to dużo osób poleca SRL wahacze 160zł szt i 2 lata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi