BASTARS Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A skąd ty masz pomarańczowy kołek od znacznika płynu, takie szły do przedliftowych 3.0d do 320d fl. były dłuższe żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no i co z tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A skąd ty masz pomarańczowy kołek od znacznika płynu, takie szły do przedliftowych 3.0d do 320d fl. były dłuższe żółte a temu,że w przedliftach były żółte wskażniki,se popatrz jak nie wierzysz.A w m47n 2004r pomarańczowe(znalazłem dwa zdjęcia od m47n z 2004r) tak,że daruj sobie takie głupie pisanie i robienie mnie w bambuko,ze coś już nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Bimmer92 powoli robisz się buńczuczny, to dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ponabijam sobie posty jak wszyscy a co................... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 :spam: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 :spam: 8) Bimmer ozdrowiales i w koncu doszedles do tego ze caly ten temat to spam ?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No, no a dzisiaj Zagłębie Lubin:Śląsk Wrocław 2:2 to dobry wynik czy sędzia coś kombionował?Nie wiem bo się nie znam i chciałem zapytać... Może coś ze "smarowaniem" jest nie tak...kurde nie wiem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 wy się śmiejcie... a ja mam chyba przeładowanie turbiny...fuck... bo już byłem heppy ale ROGER-NYSA napisał,że pomiar jest robiony na starszej inpie czyli 1.0.0 i że tam maks wydmucha 2.5bara a w nowszej 1.2 jak będzie przeładowanie to i 3.2 bara pokaże i teraz trza lapka kombinować i sprawdzić czy jest przeładowanie czy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ..... Ja juz dawno kupilbym sobie rower.. Wywalilo Ci blad przeladowania? Sprawdz czy nie masz bledu lacznika kierownicy z pedalem gazu.. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 tak wywaliło taki: http://i58.tinypic.com/9tpumg.jpg taki błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no to poważna sprawa, kolega Adik_furer z niemieckiego forum e46 powiedział mi że to znaczy iż masz zepsute auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no to już:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 chlopieeeeee zmien lekarza!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no ale co to nie jest przeładowanie? czy co bo sam już nie wiem:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Przeplywka umiera, za duzo grzebiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ale no nie nabijajcie się już jak was proszę... powiedzcie czy to przeładowanie czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Bimmer92 to jest moje ostatnie ostrzeżenie! JAK NIE ZACZNIESZ EDYTOWAĆ POSTÓW TO DOSTANIESZ TAKIEGO BANA ŻE NAWET W SPOŻYWCZYM POD TWOIM DOMEM BUŁEK CI NIE SPRZEDADZĄ! CZY SIĘ ROZUMIEMY CZY COŚ MAM JESZCZE WYJAŚNIĆ!? A co do przeładowania, to daj se chłopie na wstrzymanie. Nie męcz tego samochodu. Jak nie chcesz skorzystać z usług mojego znajomego to znajdź jakiś porządny serwis, najlepiej z autoryzacją Boscha albo coś na wysokim poziomie, nie koniecznie najtańszy i niech oni Ci zdiagnozują samochód. Będziesz miał czarno na białym co trzeba wymienić i po temacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) no dobra rozumiem.Ale pytać kulturalnie mogę chyba i zgodnie z regulaminem bo ostatnio jak sprawdzałem rury od przepływomierza do turbiny to przyjrzałem się cięgnu od turbiny...były tam dwie plamki niebieskie(ale nie równo na przeciwko siebie) tylko jedna np w lewo druga w prawo.... i nic nie odkręcałem ani nic tylko po prostu delikatnie palcem poruszałem tam i na cięgnie turbiny jest taka jak by blaszka i to pod palcami chodzi na prawo i lewo tak jak by coś się obluzowało czy co.. jutro zobacze i jak uda się nagram filmik o co chodzi Mam filmik silnik wyłączony...chodzi mi o to,że po dotknięciu palcem tej sztangi luzno się rusza na prawo i lewo...ale zawleczka jest dobrze osadzona to nie wiem czy tak ma być czy coś się poluzowało? Ps;spytam przy okazji... czy jeśli jest uszkodzona prawa tuleja wahacza przedniego bo stuka na dołkach i na kanale wyszło,że jest pęknięta guma to może być taki efekt: jadę prosto wiater wieje z prawej strony a mnie i żebym jechał prosto muszę mieć kierownicę sporo w prawą stronę przekrzywioną mieć...czy to może być efekt tej prawej tulei ? Edytowane 17 Marca 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ten "wiater" to musiał ci mocno w uszy nadmuchać, dosłownie jeden post wyżej masz ostrzeżenie o edycji postów, a ty dalej nawalasz jeden pod drugim, obawiam się że czas się pożegnać, będzie nam ciebie strasznie brakowało, mam nadzieje że Hubert nie będzie tak do końca słowny i chociaż ci te bułki sprzedadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Od teraz będę edytował.Nie edytowałem bo myślałem,ze jak wezmę edytuj to dodam to co chce napisać a i tak nie wyświetli aktywności,że coś napisałem w temacie i nikt nie odpowie.Tyle na moje usprawiedliwienie. Kolego co z tą sztanga i tuleją możesz powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 no dobra rozumiem.Ale pytać kulturalnie mogę chyba i zgodnie z regulaminem Jesteś pewien tego że zrozumiałeś? Jeśli tak, to dostaniesz permanentnego bana z forum, jeśli nie to spowoduj żebym uwierzył w to co piszesz. Dostaniesz kilka dni wolnego od forum żebyś regulamin na blachę wyrył (będziesz odpytywany). Wiesz co to znaczy edycja postów? pytam żebyś mógł odpowiedzieć, zanim bana dostaniesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zostawmy Bimmera,czuje ze gosc robi sobie z nas zarty...nie reaguje na upomnienia itp,chociaz jest mega ubaw z tego co i jak pisze... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Koledzy spytam... ciekło mi z lewego spryskiwacza xenon(po rozebraniu lampy)okazało ze pompka spryskiwacza..kupiłem w aso nową za 175zł i cisza...ale dzisiaj mnie podkusilo,sprawdzić czujnik temperatury ten w nadkolu...rozebrałem nadkole a tam już na nowej pompce: http://i57.tinypic.com/30u9t03.jpg dodam..nie leje się...ale jak użyje spryskiwaczy to zaczyna kapać z tych miejsc co na czerwono... i teraz pytanie spryskiwacz trzyma taka listwa czarna na dwie śrubki pod lampą czy to o to się uszkodził,że listwa była żle ...np za bardzo do góry w dól...bo ta listwa to niezłe jaja też.. prawą lapmę by zamontować to 5h sie mordowałem a lewą w 5 minut bo tego: http://i59.tinypic.com/14o0u85.jpg jeżeli ktoś będzie miał zdjętą lampę albo ma już..niech cyknie foto prawidłowego montazu tej plastikowej listwy dokładnie jak ma śrubki przykręcony która bliżej,której krawędzi..bo tą listwę da się niestety regulować prawo,lewo i nie wiadomo jak dokręcić... jak dokręci się na równi lampa dobrze nie wchodzi,da się w prawo listwa pod lampą się odczepia bo za bardzo i nie idzie ładu z tym dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ubywa ci przez ten wyciek płynu ze zbiornika spryskiwaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi