Kamcio Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 A skąd ty wziales te wartości? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wiesz co Kamcio nie wiem, ale kolega który nam to ustawiał, mówił, że początkowo ustawił wartość na na 60% i jak stwierdziliśmy, że za mocno ściecą, zmienił jak mówił na 40%. Tyle Ci mogę powiedzieć. Wiem też że kolega ma połapane, bo nawet mi wgrywał polskie komunikaty do bc, co tak wszystkich mocno zdziwiło, że jednak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witaj swiatla do jazdy dziennej bobra sprawa oszczedzaja zarnik xenonowy a co do policji to mialem kontrole i nieczepiali sie przeglad tez bezproblemowo to lapka odpalaj i ncs i do dzieła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 czy na pewno żarówka pracująca na nie pełnej mocy posłuży dłużej ? Czasem z tego powodu właśnie się przepalały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Właśnie posłuży dłużej niz na pełnej mocy. Poczytaj w google Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 latam ponad rok i żarówek jeszcze nie wymieniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Kondziu to ja musze Ta twoja beje obejrzecw Bogatyni mi tez Damian szpera bo beemkach a swiatla mam na 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 koledzy czepiacie sie detali ważne że spełniają funkcjie i dają radość z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To była ciekawość, ale tak na prawdę kiedyś wynalazłem gdzieś informacje, że te wartości mocowe są typu 18,33%, 23,20% itd. Ciężko powiedzieć, lepiej chyba operować wartościami 01,02,03 itp. Wtedy dokładnie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi