danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam. Dziś rano Jechałem do pracy i włączyłem sobie światła ale przez pozycję A (mam Xenon i E46 po lifcie) a włączyłem bo dawno na nią nie włączałem .. ludzie zaczeli mi mrygać więc pomyślałem, że gdzieś stoją ale jak dojechałem okazało się, że zadne swiatło się nie świeci..dodam , że jak normalnie przełącze ja mijania to wszystko gra , postojowe również .. Co mogło się zepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Pozycja A automat, dzialanie prawidlowe, w tej pozycji to czujnik zmierzchu zalacza sam swiatla mijania. Pozdr Pogadaj z ktoryms z komputerowcow to ustawia Tobie swiatla do jazdy dziennej , bedziez mial dlugie na x% a jak sie sciemni automat wlaczy xennony. Edytowane 5 Marca 2014 przez Jareknes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeśli to prawda to trochę się osmieszylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie przejmuj się. Nie Ty pierwszy i nie ostatni Napisz do "Kamcio" - On może Ci zrobić światła do jazdy dziennej i w tedy do "A" jest jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dokładnie tak , jak napisał Lijo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zgadza się. Przy ksenonie światła dzienne są jak znalazł Jak będziesz się wybierał na spota to się przypomnij żeby ktoś wziął kompa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Znaczy się ja mam kompa kabel USB i inpe.. Ale jak się mają światła dzienne? Jakie żarówki by świeciły i czy trzeba to gdzieś zgłaszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Musisz to zgłosić tylko Fachowcowi, który Ci to zrobi. Po wszystkim cieszysz się światłami do jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Fachowców to ja u nas znam.. Sam jestem lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Miałem raczej na myśli fachowców forumowych np. Kamcio :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 On też z Pomorskiego? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 He, he. No wiadomo, że nie Jak coś to pisz PW. Powiem Ci jak to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A jak się ma policja? Jakie żarówki się świecą w takim układzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tylko przód drogowe na 20% mocy, jak nie dasz rady tego ogarnąć a masz internet w miejscu podpięcia samochodu pod interfejs to mogę Ci to zrobić zdalnie, kontakt masz w stopce jak coś to dzwoń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Światła do jazdy dziennej - z przodu tak, z tyłu nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak to wygląda w polifcie (myślę, że Krzysiek669 nie poda mnie do sądu za fotkę :-P): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tylko przód drogowe na 20% mocy, jak nie dasz rady tego ogarnąć a masz internet w miejscu podpięcia samochodu pod interfejs to mogę Ci to zrobić zdalnie, kontakt masz w stopce jak coś to dzwoń. To mi się podoba, tylko wystarczy INPA i kabel pod USB? Wi fi ogarnę, wpakuje ruter z kablem do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak wystarczy internet i zainstalowany pakiet INPA :4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 światła dzienne to oszczędność energii i żarówek , bo nic nie świeci oprócz świateł drogowych włączonych tak na kilka procent ich mocy i jest to legalne :drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 światła dzienne to oszczędność energii i żarówek , bo nic nie świeci oprócz świateł drogowych włączonych tak na kilka procent ich mocy i jest to legalne :drunk: Jakby się temu przyjrzeć to nie do końca, niby spełnia wszystkie warunki świateł do jazdy dziennej, ale na kloszach nie masz oznaczeń RL, więc jeśli trafisz służbistę to niestety, ale może się czepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 I co dowód poleci? Czy mandat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 I co dowód poleci? Czy mandat? To zależy od gościa, ale w mojej kilkuletniej karierze nigdy się nie spotkałem, żeby ktokolwiek zwrócił na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jutro byłaby możliwość ustawienia zdalnie tych świateł zdalnie? Bym pożyczył kompa bo instalowałem na służbowym inpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja mam ustawione dzienne na 40%, najpierw było 60% ale dawało jak diabli więc zeszliśmy w dół. Nie wiem jak widać te 20%, ale 40 to jest tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi