dduban Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Koko jestes pewien na 100%? Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Koko jestes pewien na 100%?Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Przerabialem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam zakupiłem zderzak m-pakiet wykonany z polipropylenu i tak jakie uwagi i plusy plus:zderzak można jak ori albo jeszcze bardziej wyginać taki elastyczny jest minus:mocowania zderzaka w sensie uchwyty kratki środkowej nie są równe...jeden mniejszy drugi większy trzeci delikatnie uszczerbany... z ciekawości kazałem drugi przy mnie by otworzyli i też tak miał...czy może ktoś się wypowiedzieć co montował zderzak m pakiet??jak to jest [h=3][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bimmer a gdzie zdjęcia ze strzałkami??Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam zakupiłem zderzak m-pakiet wykonany z polipropylenu Ale czytałeś wpisy na forum żeby kupować tylko te z ABS'u? Chciałeś z polipropylenu to teraz pilnik w rękę i dwa dni z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi